Hugo Sanchez: Alonso'nun Yeri Dolar Ama Di Maria'nın Yeri Dolmaz - Son Dakika
Spor

Hugo Sanchez: Alonso'nun Yeri Dolar Ama Di Maria'nın Yeri Dolmaz

Hugo Sanchez: Alonso\'nun Yeri Dolar Ama Di Maria\'nın Yeri Dolmaz

Real Madrid'in efsane ismi, Arjantinli oyuncunun elden çıkartılmasını kayıp olarak görüyor.

22.09.2014 17:55

Real Madrid'in efsane ismi Hugo Sanchez, Real Madrid'in Xabi Alonso'nun yokluğunu hissetmeyebileceğini ama Di Maria'nın yokluğunu dolduramayacağını savundu.

1985-1992 yılları arasında Real Madrid forması giyen Sanchez, kulübün bu iki oyuncuyu 600 milyon avroyu bulan borçlar nedeniyle elden çıkartmış olabileceğine değindi.

AS gazetesine açıklamarda bulunan Sanchez, "Dışarıdan bakarak Xabi Alonso ve Di MAria'nın elden çıkartılmasına anlam vermek güç. Eğer maddi durumunuz iyi değilse sürekli harcamak yerine satmanız da gerekir. Bence Ancelotti onları elden çıkartmak istemezdi. Xabi'nin yerini pek çok oyuncu ile doldurabililirsiniz. Ama Di Maria, dünyanın en iyi oyuncularından biri. Madrid'e çok önemli katkılar yaptı. Ama hesaplar tutmak zorunda." şeklinde konuştu.

Real Madrid forması ile ilk golünü Deportivo La Caruna'ya atan Javier Hernandez ile ilgili de konuşan Sanchez, "O fenomen bir oyuncu. Hızlı, hareketli ve çok iyi gol vuruşlarına sahip. Her iki ayağını ve kafasını çok iyi kullanıyor. Daha çok şans buldukça çok daha fazlasını verecektir." dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Hugo Sanchez: Alonso'nun Yeri Dolar Ama Di Maria'nın Yeri Dolmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement