İddianame Kabul Edildi - Son Dakika
Spor

İddianame Kabul Edildi

İddianame Kabul Edildi

Neymar transferinde yolsuzluk yaptığı iddia edilen Barcelona Başkanı Sandro Rosell hakkındaki iddianame, İspanyol yargıç Pablo Luz tarafından kabul edildi.

22.01.2014 19:26

Rosell istifa mı ediyor?

Neymar'ın bonservisi ne kadar?

Yargıç Pablo Luz, Neymar'ın transferinde Barcelona'nın usulsüzlük yaptığını öne süren iddianameyi kabul etti ve konu yargıya taşındı.

Yaklaşık 2 ay önce başlayan ve Barcelona'nın Neymar için kayıt dışı 50 milyon Euro ödediği iddialarının ardından Pablo Luz, konu hakkındaki ön soruşturmayı tamamladı ve Barcelona Başkanı Sandro Rosell'in gayri resmi ödeme yaptığını öne süren kuküp üyesi Jordi Cases'in "davanın yürütülmesi için yeterli delilleri" sunduğunu belirterek iddianameyi kabul ettiğini duyurdu.

"Dava Barcelona'ya değil Rosell'e karşı"

Messi 400 diyecek

El Pais'e açıklamalarda bulunan Jordi Cases, "Davanın Barcelona'ya karşı değil, Sandro Rosell'e karşı" olduğunu belirtirken; bu iddiayı ilk defa kamuoyu ile paylaşan El Mundo da tıpkı Cases gibi davanın Sandro Rosell'i hedef aldığını dile getirdi.

Cases, açıklamalarının devamında "Parayı birinin cebe indirdiğini düşünmüyoruz. Sadece harcamaların açıklamasını istiyoruz çünkü maalesef bu durum yeterince açık değil."  cümlelerini kullanarak Rosell'i şeffaflık konusunda eleştirdi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor İddianame Kabul Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement