İhtiyacımız Zaman" - Son Dakika
Spor

İhtiyacımız Zaman"

İhtiyacımız Zaman"

Torino’yla kendi evinde 1-1 berabere kalan Milan’da teknik direktör Clarence Seedorf maç sonrasında beraberliğin nedenlerini açıkladı.

02.02.2014 17:21

Milan'da rüya kısa sürdü

Maçtan sonra yayıncı kuruluş Sky Sport Italia'ya konuşan Seedorf, "Daha önce söylediğim gibi Giampiero Ventura'nın takımı gerçekten çok organize ve bu gece bunu bir kez daha gördük. Biz ikinci yarıda biraz daha sabırlıydık ve bu da fark yarattı" dedi.

Maçta sürekli Robinho ve Keisuke Honda'yı uyardığı gözlenen Hollandalı hoca, "İlk yarı Torino biraz derinde bekledi. Honda birkaç kez rakibi delmeyi denedi fakat başaramadı. Böyle derinde oynayan rakiplere karşı onların savunmasının arasını biraz daha açmak için geniş oynamanız gerekir. Bunun için de sabırlı olmanız lazım ve benim oyuncularım bu sabra ikinci yarıda biraz kavuştular. Kenardan yaptığım uyarıların temelinde bu vardı" açıklamasını yaptı.

Daha zamana ihtiyaçları olduğunu söyleyen Seedorf, "Henüz ligde üçüncü maçımızı yaptık. Yeni transferler var ve bunların takıma oturması için zamana ihtiyacımız var. Birçok prensip değişikliğine gidiyoruz ve birkaç ay içinde bunları yavaş yavaş oturtacağımızı düşünüyorum" dedi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor İhtiyacımız Zaman' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement