İlk Transfer İmzayı Attı - Son Dakika
Spor

İlk Transfer İmzayı Attı

İlk Transfer İmzayı Attı

Real Madrid transfer operasyonuna erkenden start verdi. İspanyol devinin, bonservisi Atletico Madrid'de bulunan 19 yaşındaki Theo Hernandez'i 30 milyon euroya kadrosuna kattığı kaydedildi.

08.05.2017 17:30

Real Madrid transfere başladı! İspanya'da şampiyonluğa koşan ve Şampiyonlar Ligi'nde de finalin kapısını aralayan Real Madrid, İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca ve As gazetelerinin verdiği bilgilere göre, Atletico Madrid'den Theo Hernandez ile anlaşmaya vardı.

Real Madrid'in, 19 yaşındaki oyuncu için Atletico Madrid'e 30 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. Serbest kalma bedeli 24 milyon euro olan genç oyuncu için Atletico Madrid'in FIFA'ya gitme tehditi nedeniyle görüşmeler yapıldığı ve 6 milyon euro daha fazla vermek üzere anlaşma sağlandığı kaydedildi.

REAL MADRID SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRDİ: 5 YILLIK İMZA

Real Madrid'in sağlık kontrollerinden geçirdiği ve 5 yıllığına anlaştığı Hernandez'e ise, ilk yıl için 3,5 milyon euro ödeyeceği ve her sezon belli bir artış uygulayacağı ifade edildi. Sol bekte oynayan Hernandez'in transferinin ardından Real Madrid'in Fabio Coentrao ile yollarını ayırması bekleniyor.

TOP KAPMADA REAL'DEKİ TÜM OYUNCULARDAN DAHA BAŞARILI

Sezonu Atletico Madrid'den kiralık olarak Alaves'te geçiren 1997 doğumlu oyuncu, 36 maça çıktı ve 1 gol, 4 asistlik bir skor katkısı verdi. Hernandez, Real Madrid'de bu sezon oynayan tüm defans oyuncularından daha fazla başarılı müdahalede (53) bulunarak defansif olarak da başarılı bir istatistiğe imza attı.

Kaynak: Sporx.com

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor İlk Transfer İmzayı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement