İnegöl Belediyespor Antrenörü Aksoy - Son Dakika
Spor

İnegöl Belediyespor Antrenörü Aksoy

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İnegöl Belediyespor Antrenörü Ali Bahadır Aksoy'un açıklaması Voleybolda maçın ardından İnegöl Belediyespor Antrenörü Aksoy: "İlk defa takım inanarak sahaya çıktı ve 2. sırada olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı 3 sette çok iyi mücadele etti" Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un antrenörü Ali Bahadır Aksoy, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 yendikleri maça ilişkin, "İlk defa takım inanarak sahaya çıktı ve 2. sırada olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı 3 sette çok iyi mücadele etti" dedi.

07.03.2016 08:26

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İnegöl Belediyespor Antrenörü Ali Bahadır Aksoy'un açıklaması Voleybolda maçın ardından

İnegöl Belediyespor Antrenörü Aksoy:

"İlk defa takım inanarak sahaya çıktı ve 2. sırada olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı 3 sette çok iyi mücadele etti"

Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un antrenörü Ali Bahadır Aksoy, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 yendikleri maça ilişkin, "İlk defa takım inanarak sahaya çıktı ve 2. sırada olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı 3 sette çok iyi mücadele etti" dedi.

Aksoy, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Güzel bir galibiyet aldıklarını ifade eden Aksoy, şöyle konuştu:

"İkinci yarı çok iyi bir başlangıç yapmadık. Sadece Bornova Anadolu Lisesi galibiyetimiz vardı. Ondan sonra Beşiktaş, Arkas Spor, Maliye Milli Piyango ile 3-2'lik oynadığımız maçlar vardı. İlk defa takım inanarak sahaya çıktı ve 2. sırada olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı 3 sette çok iyi mücadele etti. Her türlü taktiği en iyi şekilde sahaya yansıttı ve inandı. Güzel bir seyircimiz var. Bu atmosfer içerisinde iyi de top oynadık ve kazandık. Bu galibiyet tüm seyircilerimize armağan olsun. İlk 8'e yavaş yavaş yaklaşıyoruz. Daha netleşmedi ama daha 3 maçımız daha var. Yine her zamanki gibi bundan sonra oynayacağımız Tokat Belediye Plevnespor maçını kazanmak için hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Lig etabını en iyi şekilde kapatmak istiyoruz."

İnegöl Belediyespor Antrenörü Aksoy
Kaynak: AA

Son Dakika Spor İnegöl Belediyespor Antrenörü Aksoy - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement