İnegölspor'a Çifte Takviye - Son Dakika
Spor

İnegölspor'a Çifte Takviye

İnegölspor\'a Çifte Takviye

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta ilk yarıyı 29 puanla 3.sırada tamamlayan İnegölspor, ilk yarıda yaşadığı kadro sıkıntısını ikinci yarıda yaşamamak için ara transfere hızlı başladı.

28.12.2012 17:47

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta ilk yarıyı 29 puanla 3. sırada tamamlayan İnegölspor, ilk yarıda yaşadığı kadro sıkıntısını ikinci yarıda yaşamamak için ara transfere hızlı başladı.

Bordo-beyazlı ekip, gruptaki rakiplerinden Körfez Futbol Kulübü'nden ayrılan eski oyuncusu stoper mevkii oyuncusu Kemal Hastürk ve sağaçık mevkii oyuncusu Ferit Erişçi ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasındaki imza töreninde konuşan İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, "Ligin ilk yarısını 29 puanla lider Balıkesirspor'un 3 puan gerisinde 3. sırada tamamladık. İlk yarıda yakaladığımız ilk 5 hedefini ikinci yarıda da devam ettirmek, kadromuzu güçlendirme çalışmalarına başladık. Teknik Direktörümüz Mehmet Bulut'un vermiş olduğu rapor doğrultusunda ilk yarıda yaşadığımız kadro sıkıntısına çözüm getirmek için bir süredir görüşme halinde olduğumuz oyuncular içerisinde yer alan, ligin ilk yarısında da transfer listemizde olmalarına rağmen kadromuza katamadığımız eski futbolcumuz Kemal Hastürk ve Ferit Erişçi ile devre 1,5 yıllık anlaşmaya vardık. Takıma önemli güç katarak, İnegölspor'u hak ettiği yere getirmek için kendilerinden beklediğimiz mücadeleyi ortaya koyacaklarına inanıyorum. Dört oyuncu transfer etmek istiyorduk. Şimdilik iki isimle anlaşmış oluyoruz. Forvet ve orta sahaya yönelik iki isimle ilgili temaslarımız devam ediyor. 2 Ocak'taki kamp tarihine kadar bu işi sonuçlandırmak istiyoruz" dedi.

Öte yandan, İnegölspor ara transfer döneminde iki oyuncu ile yollarını ayırdı. Bu sezon fazla forma şansı bulamayan Serkan Özdemir ve Şenol Özyurt'tan kulüp bulmaları istendi. Başkan İlhan Korkmaz, her iki oyuncuya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diliyorum" diye konuştu.

(SB)

28.12.2012 17: 10: 38

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İnegölspor'a Çifte Takviye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement