İnegölspor'da Teknik Heyet İmzayı Attı - Son Dakika
Spor

İnegölspor'da Teknik Heyet İmzayı Attı

İnegölspor\'da Teknik Heyet İmzayı Attı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor’da, 2013/14 futbol sezonu ilk yarısı sonunda Mehmet Bulut ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Güldüren yönetimindeki teknik kadro, tesislerde düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza attı.

23.01.2014 14:59

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor'da, 2013/14 futbol sezonu ilk yarısı sonunda Mehmet Bulut ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Güldüren yönetimindeki teknik kadro, tesislerde düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz, "2013-2014 futbol sezonunda ikinci yarı itibariyle Mehmet Bulut ve ekibinden boşalan teknik ekibimizi, yine içimizden yetişmiş çok saygıdeğer, çalışkan, sevdiğimiz kardeşlerimiz olan İsmail Güldüren hocanın önderliğinde Murat Endes, Özgür Şahin, Hakan Gökkaya ve Hüseyin Yoğurtçu'ya teslim ettik. İnegölspor'umuzun, bunların sırtında, bunların ve futbolcularımızın gayretleri ile inşallah 30. yılda özlediğimiz ve beklediğimiz PTT 1. Lig'e yükselecek. Kardeşlerimize şimdiden başarılar diliyorum. Bütün İnegöl futbol camiası olarak kardeşlerimize destek çıkacağız. Onların yanında olmamız gerekiyor, bunu İnegöl camiası olarak yapacağımıza inanıyorum. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren ise, "Bize bu görevi layık gören İnegölspor yönetim kuruluna, İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz'a ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a çok teşekkür ediyoruz. Çok iyi çalışıp İnegölspor'u istediği, arzuladığı, hedeflediği PTT 1. Lig'e çıkartmak istiyoruz. Şahsım ve ekibim adına İnegölspor basınından, İnegölspor camiasından, İnegölspor'un büyük taraftarından, İnegöl'ün ve İnegölspor'un Türk futboluna kazandırmış olduğu 5 tane evladına inanmasını ve güvenmesini istiyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde İnegölspor'un istediği ve arzuladığı PTT 1. Lig hedefine ulaşmak istiyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İnegölspor'da Teknik Heyet İmzayı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement