İngiltere tarihinin en pahalı transferi! Chelsea'nin Enzo Fernandez için ödenen bonservisin benzeri yok - Son Dakika
Spor

İngiltere tarihinin en pahalı transferi! Chelsea'nin Enzo Fernandez için ödenen bonservisin benzeri yok

İngiltere devi Chelsea, Enzo Fernandez'in transferi için Benfica'ya 121 milyon euro bonservis ödedi. Arjantin Milli Takımı ile Dünya Kupası'nı kazanan Fernandez, İngiltere'nin en pahalı transferi olarak tarihe geçti.

01.02.2023 15:54  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ara transfer döneminde servet harcayan Chelsea, son imzasıyla büyük ses getirdi. Maviler, Benfica'dan Enzo Fernandez için ödediği bonservis bedeliyle İngiltere tarihine geçti.

TARİHİ BONSERVİS

Chelsea, Benfica forması giyen Enzo Fernandez'i 121 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı. Transfer için yapılan harcamanın toplamda 125 milyon euroyu aşması bekleniyor. Arjantin Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda zafere ulaşan 22 yaşındaki futbolcu, böylece İngiltere tarihinin en pahalı transferi oldu.

Chelsea tarihe geçti! Enzo Fernandez için ödenen bonservisin örneği yok

ENZO FERNANDEZ'İN KARNESİ

Benfica formasıyla 29 maçta 4 gol-7 asistlik performans gösteren Enzo Fernandez, Arjantin Milli Takımı ile zafere ulaştığı Dünya Kupası'nın en iyi genç futbolcusu seçilmişti.

İngiltere tarihinin en pahalı transferi! Chelsea\'nin Enzo Fernandez için ödenen bonservisin benzeri yok

Son Dakika Spor İngiltere tarihinin en pahalı transferi! Chelsea'nin Enzo Fernandez için ödenen bonservisin benzeri yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement