İtalya'dan Futbol - Son Dakika
Spor

İtalya'dan Futbol

İtalya\'dan Futbol

Milan teknik direktörlüğü için Inzaghi’nin adı geçiyor.

27.05.2014 14:18

İtalya Serie A'da başarısız bir sezon geçiren Milan'da, Hollandalı teknik direktör Clarence Seedorf'un yerine, Filippo Inzaghi'nin adı geçiyor.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, geride kalan sezonu kötü geçiren ve gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele edemeyecek Milan'da fatura, Hollandalı teknik adam Seedorf'a kesildi.

Milan kulübünün sahibi, ünlü işadamı ve politikacı Silvio Berlusconi'nin, Brezilya'dan büyük umutlarla Milan kulübesini emanet ettiği Seedorf'un 22 resmi maçta 35 puan toplaması ve İtalya Kupası'ndan elenmesi nedeniyle yolları ayırma kararı aldığı iddia edildi. Bu kararını Seedorf'a da ileten Berlusconi'nin bu hususta en büyük pişmanlığının, Hollandalı çalıştırıcıya 2 sene için ödenmesi gereken 10 milyon avroluk tazminatı olduğu ifade edildi.

Seedorf'un yerine en güçlü adayın, eski takım arkadaşı Filippo Inzaghi'nin olduğu kaydedildi. Milan genç takımını çalıştıran Inzaghi'nin, dün akşam Berlusconi'nin konutunda bir görüşme yaptıkları öne sürüldü.

Berlusconi'nin, ikinci başkan Andrea Galliani'nin önerisi olup, çalıştırdığı İspanya'nın Sevilla takımıyla bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ni kazanma başarısı gösteren Unai Emery'i reddettiği ve tercihini Inzaghi'den yana kullandığı kaydedildi. - Roma

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İtalya'dan Futbol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement