Iniesta yaşadığı olay sonrası depresyona girdiği zamanı anlattı: Karıma sarılmak yastığa sarılmak gibiydi - Son Dakika
Spor

Iniesta yaşadığı olay sonrası depresyona girdiği zamanı anlattı: Karıma sarılmak yastığa sarılmak gibiydi

Japon ekibi Vissel Kobe forması giyen futbolcu Andres Iniesta, 2009 yılında yakın arkadaşı Dani Jarque'nin yaşamını yitirmesinden sonra depresyona girdiğini açıkladı. Çok zor günler geçirdiğini söyleyen İspanyol orta saha, "Yaşama isteğimi kaybetmiştim. Karıma sarılıyordum ama yastığa sarılmak gibiydi, hiçbir şey hissetmiyordum." dedi.

26.10.2022 20:00  Güncelleme: 20:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona efsanesi olan ve şu an kariyerini Vissel Kobe takımında sürdüren Andres Iniesta, 2009'da depresyona girdiğini ve hastalığa yakalanmasından sonraki süreci anlattı.

"HİÇBİR ŞEY HİSSETMİYORDUM"

Sporx'in aktardığı habere göre yakın arkadaşı Dani Jarque'yi toprağa verdikten sonra Iniesta depresyona girdi. O zamanları anlatan İspanyol yıldız, "Günün en güzel zamanlarında haplarımı alıp uyumaya gidiyordum. Yaşama isteğimi kaybetmiştim. Karıma sarılıyordum ama yastığa sarılmak gibiydi, hiçbir şey hissetmiyordum" ifadelerini kullandı.

"DEPRESYON HERKESİ ETKİLEYEBİLİR"

Iniesta ayrıca, "Terapiye gitmeye devam ediyorum çünkü kendimi bulmam gerekiyor. Profesyonellerin, akıl hastalığı ve depresyon hakkında konuşmalarını dinlemekten keyif alıyorum. Zamanla hayat size depresyonun ve akıl hastalığının herkesi etkileyebileceğini gösteriyor. Bunun maddi şeylerle ilgisi yok. Her şeye sahip olabilirim ama hayatın sorunlarıyla yüzleşmek hala zor" dedi.

Iniesta yaşadığı olay sonrası depresyona girdiği zamanı anlattı: Karıma sarılmak yastığa sarılmak gibiydi

Son Dakika Spor Iniesta yaşadığı olay sonrası depresyona girdiği zamanı anlattı: Karıma sarılmak yastığa sarılmak gibiydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • nihat karayel: bjk de rahat oynar tranfer etmek lazım 0 0 Yanıtla

Advertisement