Jesus: Benfica Geçen Yıldan Güçlü! - Son Dakika
Spor

Jesus: Benfica Geçen Yıldan Güçlü!

Jesus: Benfica Geçen Yıldan Güçlü!

59 yaşındaki tecrübeli teknik adam geride kalan beş yılda oldukça ilerleme kaydettiklerini belirtirken, bu yıl da geçen yıla kıyasla daha iyi olduklarını söyledi.

13.05.2014 22:45

Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus geçen yıl Chelsea ile oynadıkları Avrupa Ligi finalini de dahil ettiği döneme kıyasla şu an daha iyi bir seviyede olduklarını söyledi.

Portekiz devi Benfica, geçen yıl Armsterdam'da gerçekleşen finalde Branislav Ivanovic'in golüyle kaybettikleri maçın ardından bu yıl da ikinci kez final oynamaya hak kazandı.

Jesus, Delle Alpi'de çarşamba gecesi oynanacak maçta kendilerinin Unai Emery'nin Sevilla'sından daha iyi bir dönemden geçtiklerini dile getirdi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli çalıştırıcı "Geçtiğimiz yıldan sonra ikinci kez final oynayacağız. Sevilla'dan iyi bir seviyede olduğumuz gerçek, fakat bunu oynanacak mücadelede avantaj olarak görmüyorum" dedi.

Sevilla'nın güçlü ve tarihi başarılarla dolu bir ekip olduğunu söyleyen Jorge Jesus final mücadelesinin favorisi olmadığını da berlirtti.

Tecrübeli çalıştırıcı son olarak "Benfica'nın bu günlere bir kaza sonucu gelmedi, bu başarı beş yıllık bir çalışmanın sonucu, çalışmalarımızın sonucunda başarıyı elde ettik, kazanmaya odaklandık, kazanabiliriz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Jesus: Benfica Geçen Yıldan Güçlü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement