Jürgen Klopp, Fenerbahçeli Markovic'i Takımda Görmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Jürgen Klopp, Fenerbahçeli Markovic'i Takımda Görmek İstiyor

Jürgen Klopp, Fenerbahçeli Markovic\'i Takımda Görmek İstiyor

Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp, Fenerbahçeli yıldız Lazar Markovic'i gelecek sezon için planlarına dahil ettiğini belirterek, kendisini takımda görmek istediğini söyledi.

05.03.2016 19:07

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool'un teknik direktörü Jürgen Klopp, Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Sırp kanat oyuncusu Lazar Markovic ile bir görüşme gerçekleştirip kendisini takımda görmek istediğini belirtti.

FENERBAHÇE'NİN YOLUNU TUTTU

Benfica'dan Liverpool'a transfer olan Sırp yıldız, Anfield'da zor bir sene geçirdikten sonra kiralık olarak Fenerbahçe'nin yolunu tuttu.

JÜRGEN, LAZAR'I PLANINA DAHİL ETTİ

Jürgen Klopp, Markovic'in gelecek sezon Liverpool'un Temmuz ayında gerçekleştireceği sezon öncesi hazırlıklarına katılmasını istedi ve kendisini gelecek sezonki planlarına dahil ettiğini söyledi.

SAKATLIK DURUMUNA BAĞLI

Markovic'in kas problemi yaşadığını söyleyen Jürgen Klopp, "Bu futbolda olan bir durumdur. Eğer Markovic aramıza katılmak isterse bunu memnuniyetle karşılarız." açıklamasında bulundu. Başarılı teknik adam, Sırp futbolcunun şu an kendilerinin futbolcuları olmadığını belirterek, doktorların koyacağı teşhisler sonucunda gelecek sezon kendilerine katılabileceğini söyledi.

BÜYÜK BİR TAKIM KURMAYA HAZIRLANIYOR

Kanat oyuncusu sıkıntısı çektiklerini ve sezon öncesi hazırlıklara katılan her oyuncunun gelecek sezon için oynama şansına sahip olacağını söyleyen Klopp, gelecek seneki Avrupa Şampiyonası için büyük bir takım kurmaya ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Jürgen Klopp, Fenerbahçeli Markovic'i Takımda Görmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ahmet: Vermeyiz lazarı Türkiyede adam akıllı oynayanları satmayın arkadaş 2 3 Yanıtla
  • ANTİ AKP: ORTADOĞU DAN GÖÇ EDEN İNSANLARA BURADA OY KULLANDIRACAKLAR TAKİ BAŞKANLIĞI ELDE EDENE KADAR İLAVETEN BİR DE ÜSTÜNE ÜSTLÜK HAMİLE KALIP ÇOCUK DOĞURACAKLAR İLAVETEN ÇIKACAK OLAN İÇ SAVAŞTA HARAP VE BİTAP DÜŞMÜŞ YANMIŞ YIKILMIŞ ESTETİK GÖRÜNÜMÜ DARMADUMAN HEDER OLMUŞ BİR VAZİYETTE OLACAK OLAN NÜFUSU VE GİDERİ İKİYE KATLANMIŞ YENİ TÜRKİYE AYRICA BU GİDERLERİN VE AĞIR YÜKÜN FATURASI MİLLETE KESİLECEK YAPTIKLARINIZLA MUTLU OLUN ESERİNİZLE ÖĞÜNÜN YENİ TÜRKİYE NİN ESTETİK İÇ VE DIŞ MİMARLARI... 0 0 Yanıtla
  • aydın: gerzekmisiniz yavrum siz adam zaten liverpolun sözleşmeli futbolcusu ne satması 0 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET MİNNET VE ŞÜKRANLA YADEDİYORUM YOLLARI NURLU IŞIKLI MEKANLARI CENNET HZ MUHAMMED SAV AS KOMŞU OLSUNLAR TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ BUGÜN Kİ DURUMUNA GETİREREK HARABEYE DÖNDÜRÜP KAN GÖLÜNE ÇEVİREN ORTADOĞU BATAKLIĞINA ÇEKEREK BOĞMAYA ÇALIŞAN KİRLİ EMELLERİNE ALET EDEREK HARAP VE BİTAP DÜŞÜRÜP MEMLEKETİ PEŞKEŞ ÇEKMEYE ÇALIŞIP TASFİYE ETMEK İÇİN VAR GÜÇLERİYLE ÇALIŞAN HER KİM VE KİMLER İSE ALLAH CÜMLESİNİ KAHRI PERİŞAN EYLESİN... 0 0 Yanıtla

Advertisement