Kadınlar Avrupa Ligi - Son Dakika
Spor

Kadınlar Avrupa Ligi

Kadınlar Avrupa Ligi

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Avrupa Ligi 2.Tur ikinci maçında Çek Cumhuriyeti'nden ZVVZ USK Prague ile karşı karşıya geldi.

22.02.2013 22:25

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Avrupa Ligi 2. Tur ikinci maçında Çek Cumhuriyeti'nden ZVVZ USK Prague ile karşı karşıya geldi. Sport Hall Folimanka'daki mücadeleyi 63-78 kazanan sarı-kırmızılılar seride durumu 2-0'a getirip Avrupa Ligi'nde Sekizli Final'e kalma başarısı gösterdi.

Alba Torrens'in 20 sayı ile galibiyette başrol oynadığı galibiyette Sancho Lyttle da 14 sayı-10 ribaundla double-double yaparak Galatasaray'ı 18-24 Mart tarihleri arasında Ekatinburg'da yapılacak olan Kadınlar Euroleague Final Eight'ine taşıdı.

Mücadeleye 6-0'lık seriyle başlayan Galatasaray, çeyreğin kalan bölümünde rakibinde Kia Vaughn'ın sayılarına engel olamayınca Prag temsilcisi skor üstünlüğünü eline aldı. İlk çeyreği 19-17'lik üstünlükle tamamlarken ikinci periyotta Alba Torrens ile kontrolü yeniden eline alan sarı-kırmızılılar, soyunma odasına 27-30 önde girdi. Mücadelenin üçüncü çeyreğinde kontrolü elinde tutan Galatasaray, final periyoduna 44-49'luk üstünlükle girerken son çeyrekte de farkı iyice açarak mücadeleden 63-78 galip ayrıldı ve adını Kadınlar Euroleague Final Eight'ine yazdırdı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kadınlar Avrupa Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement