Kaka'dan Seedorf'a Destek - Son Dakika
Spor

Kaka'dan Seedorf'a Destek

Kaka\'dan Seedorf\'a Destek

Hellas Verona maçıyla birlikte Milan kulübesindeki görevine resmi olarak başlayan Clarence Seedorf’a eski takım arkadaşı, yeni oyuncusu Kaka’dan destek geldi.

20.01.2014 10:56

Milan'a tek gol yetti

Milan'ın takıma geçtiğimiz dönemde katılan önemli oyuncusu Kaka, ülkesinin medyasına yeni teknik direktörü Clarence Seedorf'la ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Globo TV'ye konuşan Brezilyalı futbolcu, "Seedorf teknik yönden fantastik bir oyuncuydu ve çok zekiydi.  O sahadayken de oyuncuları konuşarak yönlendirmeyi çok severdi. Yani oynarken dahi bir teknik direktör profiline sahip biriydi" dedi.

Şu anda içinde bulunduğu durum itibarıyla kendisini çok garip hissettiğini söyleyen Kaka, "İlk defa eski bir takım arkadaşım teknik direktörüm oluyor. Bu benim için yeni ve garip bir durum. Kişisel olarak benimle beraber oynayan arkadaşım şimdi bana emirler veriyor. Çok disiplinli ve organize bir şekilde çalışıyor. Şu ana kadar ne istediğini bilen bir profil ortaya koydu. Avrupa'nın büyük kulüpleri oynarken çok şey öğrendiğini gösteriyor" şeklinde konuştu.

Real Madrid'de yaşadığı sakatlıklardan sonra Milan'daki ilk maçında Torino'ya karşı yaşadığı sakatlık ve bir ay oynamamasıyla ilgili de enteresan şeyler söyleyen Kaka, "Sakatlığı yaşadığımda kendi kendime düşündüm. Acaba gerçekten hala futbol oynamak istiyor muyum? Tekrar Dünya Kupası'nda oynamak için kendinizi hazırlıyorsunuz ve ilk maçınızda sakatlanıyorsunuz. Adriano Galliani'yi aradım ve ona sakatlığım boyunca maaş almak istemediğimi söyledim. Benden sakin olmamı istedi. Sonra yavaş yavaş toparlandım ve tekrar formuma kavuştum" dedi.

Kendisi için özel bir fizyoterapist tuttuğunu söyleyen Kaka şu anda %75-80 seviyesinde olduğunu ve kısa bir zaman içinde %100'üne ulaşacağını söyleyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Kaka'dan Seedorf'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement