Karabükspor Bir Basamak Daha Yükselmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Karabükspor Bir Basamak Daha Yükselmek İstiyor

Karabükspor Bir Basamak Daha Yükselmek İstiyor

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yücel İldiz, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenerek rakiplerinin üzerine çıkmak istediklerini söyledi.

12.04.2011 12:50

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yücel İldiz, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenerek rakiplerinin üzerine çıkmak istediklerini söyledi.

Deplasmanda Bucaspor'a 2-1 yenilen Kardemir Karabükspor, kendi sahasında oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana sakatlıkları devam eden Tozo, Şenol, Bülent Bal, Cernat ve Deumi katılmazken, Kerim Zengin ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

Bucaspor karşısında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını söyleyen Yücel İldiz, şöyle dedi:

"Bazen 40 yılda bir de olsa maalesef böyle maçlar oluyor. Hücumsal yönde her şeyi çok iyi yapıyoruz. Fakat takım savunmasında sıkıntılar çekiyoruz. Kritik noktalardaki oyuncularımızın sakatlıkları takım savunmamızı etkiledi. Önümüzdeki sezon takviyelerle bu sıkıntılar giderilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyespor son haftalarda kötü gidiyor. Kendi oyunumuzu oynadığımızda her rakiple baş edebiliriz. Sahamızdaki bu karşılaşmayı kazanarak onların üstüne çıkmayı istiyoruz. "

Yücel İldiz deplasmanda oynadıkları maçlarda pas yüzdelerinin düşük olduğunu haırtattı, "Çabuk oyuna çıkıyoruz, her şeyi yapıyoruz. Lokomotif oyuncularımızın eksikliğine rağmen çok fazla sıkıntı yaşamadık. Pozisyon bulmakta güçlük çekmiyoruz. Ama kendi sahamızda oynadığımız maçlarda pas yüzdemiz daha fazla" diye konuştu. Sezon başı koydukları hedefe yaklaştıklarını açıklayan İldiz, bu konuda şöyle konuştu:

"Süper Lig'e yeni çıkan bir takım olarak bitime 6 maç kalmasına rağmen hedefimizi aşağı yukarı yakalamış gibiyiz. Önümüzdeki sezon Karabükspor'un hedefleri yavaş yavaş, basamak basamak yükselecek. Çok sağlam bir kurum takımıyız. Üstüne kata kata sağlam adımlarla gideceğiz. Temeli sağlam yapmayı düşünüyoruz. Her sene hedef biraz daha büyük olacak. " - Karabük

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karabükspor Bir Basamak Daha Yükselmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement