Karabükspor'un Aklı 3 Puanda - Son Dakika
Spor

Karabükspor'un Aklı 3 Puanda

Karabükspor\'un Aklı 3 Puanda

Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, Orduspor maçında iyi mücadele ederek 3 puan almak istedilerini söyledi.

29.09.2011 11:04

Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, Orduspor maçında iyi mücadele ederek 3 puan almak istedilerini söyledi.

Kardemir Karabükspor maçın oynanacağı Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda Orduspor maçının provasını yaptı. Yedek takımın as takımı 4-1 yendiği çift kale maçta sakat olan Deumi ve Sinan yer almadı. Yedek takımın gollerini Mehmet Batdal, Ali, Rıdvan ve Şenol atarken, as takımın tek golünü Shelton kaydetti. Karşılaşmayı Kulüp Başkanı Nevzat Şahin de izlerken, maçtan sonra yönetim, teknik ekip ve futbolculara baklava ikram etti.

Tempo olarak son maçlarda biraz daha yükselişte olduklarını belirten Seyit İçgül, "Oyun olarak iyi ama skor olarak istediğimizi alamadık. İçerde veya dışarıda olsun artık ligde kolay maç yok. Orduspor iyi transferler yaptı. Ancak biz seyircimizin desteğiyle 3 puan almayı hedefliyoruz. Seyircimizin önünde iyi konsantre olup iyi mücadele edeceğiz" dedi. İçgül gol pozisyonlarını değerlendirememeleri ile ilgili olarak ise, "Her zaman şanssızlık diyemeyeceğim, becerisizlik de var. Gol vuruşu ayrı bir şeydir. Bunları çalışarak gidereceğiz" diye konuştu. - Karabük

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karabükspor'un Aklı 3 Puanda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement