Karşıyaka'da Cihan Büyükoral Başkanlığa Aday Değil - Son Dakika
Spor

Karşıyaka'da Cihan Büyükoral Başkanlığa Aday Değil

Karşıyaka\'da Cihan Büyükoral Başkanlığa Aday Değil

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Cihan Büyükoral, genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını düzenlediğini basın toplantısında açıkladı.

31.05.2013 16:04

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Cihan Büyükoral, genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını düzenlediğini basın toplantısında açıkladı.

Büyükoral, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, genel kurulda aday olmayacağını fakat Karşıyaka'ya hizmet etmeye devam edeceğini belirterek, "Yorgun olduğumu hissettiğim için tekrar aday olmamaya karar verdim ancak Karşıyaka için farklı alanlarda her türlü göreve hazırım. Genel kurulda ise tarafsız kalmayacağım ve rengimi belli edeceğim. Yönetim kurulu listelerine göre oy vereceğim" dedi.

"KARŞIYAKA'NIN GELECEĞİ PARLAK"

"Benim ikinci bir kulübüm yok ve ölene kadar da Karşıyaka'yı destekleyeceğim" diyen Büyükoral, "Kongrede güçlü bir yönetim oluşturulması gerekiyor. Ben her türlü desteği vermeye hazırım. Ben Karşıyaka'nın neferiyim. Onursal Başkanımız Selçuk Yaşar'ın dün yaptığı açıklama çok önemliydi. Onursal başkanımızın stat projesiyle iki isteği vardı. Kulüp binasının Yalı'dan kopmaması ve buraya bir tesis yapılmasıdır. Stat projesine başladığımız zaman kendisine götürdüm. O da 'Hemen bunun üzerine git ve yapılsın' dedi. Her türlü zorluğa rağmen stat projesini hayata geçirdik. İnşallah stadımız bittiğinde, borçları temizlenmiş bir kulüple 2015'te 5 listenin yarışacağı bir kulüp havasına gireriz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karşıyaka'da Cihan Büyükoral Başkanlığa Aday Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement