Karşıyaka'da Kongre İptal - Son Dakika
Spor

Karşıyaka'da Kongre İptal

Karşıyaka\'da Kongre İptal

Karşıyaka yönetim kurulu durum değerlendirmesi toplantısı düzenleyip 11-18 Ocak'ta yapılacağı açıklanan olağanüstü kongreyi iptal etti.

07.01.2013 21:01

Karşıyaka yönetim kurulu durum değerlendirmesi toplantısı düzenleyip 11-18 Ocak'ta yapılacağı açıklanan olağanüstü kongreyi iptal etti. Para alamadıkları için Federasyon'a başvuran futbolcu kadrosu dağılma sürecine giren, yönetimle başkalığa adaylığını koyan Fatih Diniz arasında yetki tartışmasının yaşandığı yeşil-kırmızılılarda Başkan Cihan Büyükoral kurmaylarını toplayıp kongreyi oylamaya sundu. Toplantıya katılan 21 üyenin oybirliğiyle olağanüstü kongre kararı kaldırıldı.

Cihan Büyükoral, 27 Aralık'ta kongre kararı alınırken Taraftarlar Derneği'nin ödemeyi taahhüt ettiği 1 milyon TL kadroya dağıtılmadığı için fikir değiştirdiklerini açıkladı. Taraftarların başkan adayı olarak belirlediği, kadroya para ödemek için günlerdir camia onayını ve yönetimden yasal zemin oluşturmasını bekleyen Fatih Diniz ise, "Oyun gibi karar ve açıklamalarla önümüzü tıkadılar. Zaten para ödemeyecekleri kadronun dağılmasına göz yumdular" diye konuştu. Şimdiden 11 futbolcunun ayrıldığı Kaf-Kaf'ta yönetim giden futbolcuların yerini transferle doldurmaya çalışacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karşıyaka'da Kongre İptal - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement