Kayseri Erciyesspor'dan Taraftarlara Destek Çağrısı - Son Dakika
Spor

Kayseri Erciyesspor'dan Taraftarlara Destek Çağrısı

Kayseri Erciyesspor\'dan Taraftarlara Destek Çağrısı

Basın Sözcüsü Savruk: "Kanımızın son damlasına kadar mücadele edip Süper Lig'de kalacağız. Yarınki maçı dolu tribünlere oynamayı arzu ediyoruz, bütün hemşehrilerimizi bu önemli maça davet ediyoruz"

07.02.2014 15:40

Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, hafta sonu oynayacakları Çaykur Rizesporspor maçında taraftar desteğini çok önemsediklerini belirterek "Kanımızın son damlasına kadar mücadele edip Süper Lig'de kalacağız. Yarınki maçı dolu tribünlere oynamayı arzu ediyoruz, bütün hemşehrilerimizi bu önemli maça davet ediyoruz" dedi.

Savruk, Boydak tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, ligde kalabilmek için her türlü mücadeleyi verdiklerini söyledi.

Kayseri Erciyesspor'un ikinci yarıda kümede kalmak adına önemli adımlar attığını ifade eden Savruk, transferlerin bir kısmının hazırlık kampına yetişemediğini, teknik direktör Hikmet Karaman'ın isteği doğrultusunda bütün transferleri gerçekleştirdiklerini belirtti.

Takımda beklentileri karşılamayan bazı oyuncularla da yolların ayrıldığını dile getiren Savruk, şunları kaydetti:

"Aramızdan ayrılan oyunculara yeni takımlarında ve bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar diliyorum. Hansell Arauz, Ziri Hammar, Insa Sylla, Sinan Kaloğlu, Erhan Güven, Emre Dönmez, Ferhat Çapa, Serkan Atak, Volkan Okumak, Uğur Demirkol, Fazlı Kocabaş takımdan ayrıldı. Edinho, Cenk Ahmet, Gökhan Değirmenci, Hüseyin Kala, Josef Çınar, Mehmet Akgün, Murat Yıldırım, Pape Diakhate, Yakup Ramazan Zorlu, Yiğit Gökoğlan da takıma dahil olan oyuncular. Toplam 10 yeni oyuncu aramıza katıldı. Biz ligde kalmak adına önemli adımlar attık ve atmaya da devam edeceğiz. Kanımızın son damlasına kadar mücadele edip Süper Lig'de kalacağız. Rizespor maçında da bilet fiyatlarını kale arkası 3 doğu ve batı tribünleri de 5 lira olarak belirledik. Yarınki maçı dolu tribünlere oynamayı arzu ediyoruz, bütün hemşehrilerimizi bu önemli maça davet ediyoruz. Taraftarlarımız en önemli gücümüz."

Savruk, bir inşaat firmasıyla da göğüs reklamı için anlaştıklarını belirterek Erciyesspor'a destek veren herkese teşekkür etti. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kayseri Erciyesspor'dan Taraftarlara Destek Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement