Kayserispor Başkanı Erol Bedir: Galatasaray Olmadan Birlik Olmaz - Son Dakika
Spor

Kayserispor Başkanı Erol Bedir: Galatasaray Olmadan Birlik Olmaz

Kayserispor Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Vekili Erol Bedir, "Galatasaray olmadan birlik beraberlik olmaz." dedi.

06.12.2018 15:38  Güncelleme: 18:00

Kayserispor Kulübü Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Vekili Erol Bedir, " Galatasaray, Fenerbahçe ve Kayserispor olmadan bir birlik, beraberlik olmaz." dedi.Vakfın toplantısından önce birkaç kulüp başkanıyla bir araya geldiklerini aktaran Bedir, "Galatasaray Kulübünün açıklamasını duyduk. Galatasaray da diğer kulüpler de bir ve beraber olmanın heyecanı içinde olacaktır. Galatasaray, Fenerbahçe ve Kayserispor olmadan birlik olmaz." ifadelerini kullandı.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir: Galatasaray Olmadan Birlik Olmaz

"KASIMPAŞA MAÇIYLA ÇIKIŞA GEÇERİZ"

Kayserispor'un yaşadığı teknik direktör değişimini de değerlendiren Erol Bedir, "Bir futbol kulübünde başarısızlıktan, kulüp başkanı başta olmak üzere futbolcular, teknik heyet ve taraftar da sorumludur. Kendi üzerime düşen sorumluluğu aldım ve genel kurul yaptım. Genel kurul, benim devam etmemi istedi. Bu sorumluluğu devam ettireceğim. Daha sonra yaşanan gelişmelerde çok sevdiğimiz Ertuğrul Sağlam görevi bırakmak istedi ve biz de kabul ettik. Daha önce Kayseri'de çalışan Hikmet Karaman'ı teknik direktörlüğe getirdik. Hayırlı olsun. İyi bir kadromuz var. Sakatlarımız döndü. Kasımpaşa maçıyla çıkışa geçeriz diye düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir: Galatasaray Olmadan Birlik Olmaz
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kayserispor Başkanı Erol Bedir: Galatasaray Olmadan Birlik Olmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • zzzzzz: renkleri aynı ya o yüzden 1 8 Yanıtla
  • Gerçekçi: Başkan seneye 2 ligtesin 5 3 Yanıtla
  • ?: Ozaman bunu gosterin. 6 1 Yanıtla
  • 007: Tff nin ipini çektiği Galatasaray'ı arkadan vuran Kulüpler Birliği kuklaları R yapmaya başladılar. 2 3 Yanıtla
  • Pire kazi: Şampiyon kayserispor art arda maçları kazanıp şampiyon olacağız 1 3 Yanıtla
  • Ali şahin : Bir kayserili olarak galatsaraya haksızlık yapan kayseri spor inşallah kumeye düser baskalarının maşası olan erol bedir adam degilsin 2 1 Yanıtla
  • Vay : Yalaka vay:)) 1 1 Yanıtla
  • Aslan Aslan : Ya insanlarla dalgamı geçiyonız sekiztaş fiko değilmiydi Var sistemi bizemi uygulanıyor diye canlı yayında yaygarayapıyordu ankaragücü maçı kayseriye Gs maçı ayarlı çakırla şimdi sistemi savunuyor fiko 0 0 Yanıtla

Advertisement