Kazım Artık Takıma Dönsün" - Son Dakika
Spor

Kazım Artık Takıma Dönsün"

Kazım Artık Takıma Dönsün"

Feyenoord'da bu sezon sıkıntılı günler geçiren ve özellikle teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Colin Kazım Richards'a takım arkadaşı Eljero Elia'dan destek geldi.

18.01.2016 15:32

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Feyenoord'da bu sezon sıkıntılı günler geçiren ve özellikle teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Colin Kazım Richards'a takım arkadaşı Eljero Elia'dan destek geldi.

Geçtiğimiz hafta, kulübü ile yaşadığı sorunların yanı sıra bir de Hollandalı basın mensuplarıyla sert bir tartışma yaşayan Kazım ile ilgili bir açıklama takım içerisinden geldi. Kazım'ın en iyi arkadaşlarından biri olan Elia, bu sezon üç maç üst üste oynayamayan Kazım için, "Ben onun sayesinde Feyenoord'da oynuyorum. Bunu herkes bilir. Kazım'ın bir an önce takıma dönmesini umuyorum. Onun bizimle birlikte olmasını isterim. O çok iyi bir insan ve futbolcu." ifadelerini kullandı.

Elia, Kazım'ın takım içerisindeki neşe kaynaklarından biri olduğunu belirterek, "Benim de diğer arkadaşlarım gibi onunla sorunum yok, olamaz. Yeniden istenen performansına dönmesini takım olarak bekliyoruz." diyerek takım arkadaşına destek verdi.

Sezon başında Feyenoord tarafından 1 yıl kiralık olarak oynadıktan sonra bedelsiz olarak Hollanda ekibine katılan Kazım, geçtiğimiz hafta kadrodışı bırakılmıştı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Kazım Artık Takıma Dönsün' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement