Kızıl Yeniden Aday Olacak - Son Dakika
Spor

Kızıl Yeniden Aday Olacak

Kızıl Yeniden Aday Olacak

Sergen Yalçın ile çıkışa geçen Gaziantepspor'da Başkan Levent Kızıl, kongrede tekrar aday olacak.

11.01.2014 16:00

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, kulübün menfaatleri doğrultusunda olağanüstü kongrede görevine yeniden aday olacağını bildirdi.

Kızıl, yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşık iki aydır yeni oluşum için gerçekleştirilen çalışmalara sonuna kadar destek verdiklerini belirtti.

Bu oluşuma destek verenlere teşekkür eden Kızıl, yaşanan süreçte daha önce aldıkları kongre kararını, istemleri dışında iptal edilmesinin ardından yinelediklerini hatırlattı.

Kızıl, şunları kaydetti:

"Mevcut yönetim kurulu olarak destek verdiğimiz bu süreçte yaşanan sürecin uzaması, bağımsız denetleme kurulunun raporlarının gecikmesi, transfer sezonunun kısıtlı olması nedeniyle transfer çalışmalarına başlayacağız. Mevcut yönetim kurulunda kan değişikliğine gidilerek, şehrimizi ve camiamızı kucaklayacak bir yönetim anlayışıyla kulübün menfaatleri doğrultusunda yapılacak olağanüstü genel kurulda tekrar aday olacağımın bilinmesini isterim."

Bu arada, kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, olağanüstü genel kurul toplantısının 26 Ocak'ta yapılacağı, çoğunluk sağlanamaması halinde ise ekseriyet aranmadan 2 Şubat'ta gerçekleştirileceği duyuruldu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kızıl Yeniden Aday Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement