Volkan Demirel ve Selçuk Şahin, koronavirüs tedbirlerini yok sayıp 16 kişilik arkadaş grubuyla buluştular - Son Dakika
Spor

Volkan Demirel ve Selçuk Şahin, koronavirüs tedbirlerini yok sayıp 16 kişilik arkadaş grubuyla buluştular

Volkan Demirel ve Selçuk Şahin, koronavirüs tedbirlerini yok sayıp 16 kişilik arkadaş grubuyla buluştular

Fenerbahçe yardımcı antrenörü Volkan Demirel ile sarı-lacivertlilerin sportif direktörü Emre Belözoğlu'nun yardımcısı olan Selçuk Şahin, önceki akşam arkadaşlarıyla bir araya geldi. 16 kişilik grupla birlikte yemek yiyen Volkan ve Selçuk'un koronavirüs tedbirlerini hiçe sayması dikkatlerden kaçmadı.

02.10.2020 12:57  Güncelleme: 14:27

Fenerbahçe futbol takımında antrenör olarak görev alan eski milli takım kalecisi Volkan Demirel, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı.

Eşi Zeynep Demirel ve arkadaşı Selçuk Şahin'in de aralarında bulunduğu 16 kişilik kalabalık grupla keyifli vakit geçiren Volkan Demirel, koronavirüs salgını tedbirlerini hiçe saydı.

Demirel ve arkadaşları sosyal mesafe kurallarına uymadı.

SELÇUK ŞAHİN EMRE BELÖZOĞLU'NUN YARDIMCISI OLARAK GÖREVE BAŞLADI

Fenerbahçe'nin bir döneme damgasını vuran futbolcularından Selçuk Şahin, Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun artık gözü kulağı olacak.

Sezon sonunda futbolu bıraktığını açıklayan Şahin, bundan sonra tüm mesaisini Fenerbahçe için harcayacak. Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını yürütecek olan genç spor adamı, Sarı-Lacivertli takım için gelecek vaat eden isimlerin de peşinde koşup, Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna kazandırılmaları yönünde büyük emek verecek.

Böylece Volkan Demirel, Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin, bir kez daha Fenerbahçe'de bir araya gelmiş oldu.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Spor Volkan Demirel ve Selçuk Şahin, koronavirüs tedbirlerini yok sayıp 16 kişilik arkadaş grubuyla buluştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • EDAA: ay sanki bi tek volkan uymadı kurallara gidin bakın bütün cafeler aynı durumda bide dalga geçer gibi kapılarında maskesiz girmek yasak yazıyor :) içeri girerken maske zorunlu içerde çıkar :)) 18 1 Yanıtla
    EREKLİ: DOĞRU OLABİLİR.AMA BU TARZ İNSANLARIN ÖRNEK OLMASI GEREKİR.EN AZINDAN GÖRDÜKSÜSÜZLÜK YAPIP MEDYAYAYA BU GÖRÜNTÜLERİ ATMAZ.ALLAH KORUSUN YARIN HASTALIĞA YAKALANSA HERKES OH ÇALAR. 3 4
  • Joe: AYILAR 6 5 Yanıtla
  • diyarbakırli: yiyin oğlum paraları yiyin tek eşitlik mezarda iyiki ölüm var 5 0 Yanıtla
  • b: basın cezayı hiç acımayın göz yaşlarına 4 1 Yanıtla

Advertisement