Kupada Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Kupada Maçın Ardından

Görüntü Dökümü : Cüneyt Karakuş'un açıklaması, Hamza Hamzaoğlu'nun açıklaması Kupada maçın ardından Boluspor Teknik Direktör Karakuş: "İnşallah bu güzel oyunu 3-4 gün sonra ligde de yansıtır ve istediğimiz skoru alırız" -Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: "Sonuna kadar giderek kupayı almak istiyoruz.

13.01.2016 21:07

Görüntü Dökümü :

Cüneyt Karakuş'un açıklaması,

Hamza Hamzaoğlu'nun açıklaması Kupada maçın ardından

Boluspor Teknik Direktör Karakuş:

"İnşallah bu güzel oyunu 3-4 gün sonra ligde de yansıtır ve istediğimiz skoru alırız"

- Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu:

"Sonuna kadar giderek kupayı almak istiyoruz. Bu anlamda bu yolda ilerliyoruz"

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'a 1-0 mağlup olan Boluspor'un Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş, "İnşallah bu güzel oyunu 3-4 gün sonra ligde de yansıtır ve istediğimiz skoru alırız" dedi.

Karakuş, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, ortaya konulan oyuna bakıldığında takımın genel anlamda iyi olduklarını ve gol pozisyonları yakaladıklarını söyledi.

Kaybedip kaybetmemenin dışında oynanan oyundan memnun olduklarını ifade eden Karakuş, "Tabii kendi sahamızda oynadığımız bir maç. Geneline baktığımız zaman üstün oynadığımız bir maç. Bursaspor da güçlü bir rakip. Böyle bir rakiple oynamak bizim için de önemliydi. Bunu bir şekilde hazırlık gibi düşünmek lazım. Aramıza yeni katılan oyuncular var" diye konuştu.

Karakuş, kısa bir kamp dönemi geçirdiklerine dikkati çekerek, "Lige geçiş çok hızlı oldu. Bu maçın ligdeki performansımıza katkısının olacağını düşünüyorum. İnşallah bu güzel oyunu 3-4 gün sonra ligde de yansıtır ve istediğimiz skoru alırız. Kupa sonuçta kupa" ifadelerini kullandı.

-Bursapor cephesi

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise 12 puanla guruplardan çıkmayı garantilediklerini anlatarak, "İnşallah bundan sonraki iki maçımızı da aynı ciddiyetle oynayıp, grubu iyi bir şekilde noktalarız" dedi.

Kupadaki hedeflerinin sonuna kadar gidebilmek olduğunu hatırlatan Hamzaoğlu, şunları kaydetti:

"Sonuna kadar giderek kupayı almak istiyoruz. Bu anlamda bu yolda ilerliyoruz. Önümüzde bir Trabzonspor maçı var. Kendi sahamızda oynayacağımız, kendi stadımızda ilk defa oynayacağımız bir maç. İnşallah seyircilerimize de orada güzel bir armağan vermiş oluruz. Bunun için de hazırlıklara hemen başlayacağız."

Hamzaoğlu, takımın tam istediği gibi olmadığını belirterek, "Bunu oturtmak da kolay değil. Sürekli hep aynı takımla oynamıyorsunuz. Araya kamp girdi, hazırlık maçları girdi. Bütün oyuncularıma da şans vermek istiyorum sürekli. Değiştire değiştire oynadığımız için henüz daha istediğimiz oyunu tam olarak yakalayamadık. Ama en kısa zamanda onu da yakalayacağız. Oyuncularımın istekli olması beni mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

Bugünkü oyuna bakıldığında çok iyi oynayamadıklarını dile getiren Hamzaoğlu, "Saha şartları, zemin koşulları zaten iyi bir oyunun çıkmasına müsait değildi. Fakat biz daha iyisini yapabilmeliyiz. Bugünkü oyun açıkçası beni tatmin etmedi. Şartlar ne olursa olsun ona uygun bir şekilde üretmeliydik. Her şeye rağmen maçı 1-0 kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Camiamıza hayırlı olsun" değerlendirmesinde bulundu.

BolusporBursasporCüneyt KarakuşFutbolHamza HamzaoğluZiraat Türkiye Kupası

Muhabir Mehmet Emin Gürbüz Redaktör Berire Paker,Ercan Doğan

Yayınlayan Yasin Tuncer

Kupada Maçın Ardından
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kupada Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement