Lahm: Arsenal En Üst Düzeyde Oynadı, Ama... - Son Dakika
Spor

Lahm: Arsenal En Üst Düzeyde Oynadı, Ama...

Arsenal ile 1-1 berabere kalarak çeyrek final biletini cebine koyan Bayern Münih'te Neuer, Lahm ve Schweinsteiger gibi isimler açıklamalarda bulundu.

12.03.2014 00:44

Bayern Münih'in tecrübeli oyuncusu ve kaptanı Philipp Lahm, Allianz Arena'da 1-1 berabere kalarak eledikleri Arsenal'i ve maçı değerlendirdi.

Maçın ardından konuşan tecrübeli orta saha ve sağ bek, "Golü yememizin ardından ister istemez geçen sezon Arsenal'e 0-2 yenildiğimiz maç aklıma geldi. Maç uzadıkça da bu gerçekleşmesin diye düşünüp uğraşıyorsunuz." dedi.

İkinci yarıda çok hata yaptıklarının da altını çizen Lahm, "Maçın ikinci bölümünde çok hata yaptık, ama yine de rakibimize fırsat vermedik. Unutmamak gerekli karşımızdaki takım Arsenal ve çok kaliteli bir ekip. Üstelik Şampiyonlar Ligi'nde 2. Tur maçı. İlk yarıda da çok süper oynadık. Turu hak ettik." ifadelerini kullandı.

NEUER: ARSENAL'İN İLK HEDEFİ FUTBOL OYNAMAK

Bayern'in yıldız kalecisi Neuer de zaferi değerlendirirken, "Arsenal öncelikli amacı güzel futbol oynamak olan bir takım. Bunu yaparken de çok tehlikeliler ve iyi mücadele ediyorlar. Bizi uzun süre baskı altında tuttular ama 80'li dakikalardan sonra o baskı düştü ve biz de rahatladık." diye konuştu.

SCHWEINSTEIGER: ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE DÖNMEK GÜZEL

Uzun süreli sakatlığının ardından sahalara dönen tecrübeli orta saha, Sky'a verdiği demeçte "Arsenal iyi savunma yaptı. Arka alan hep kalabalıktı. Buna rağmen kanatlardan tehlikeli geldik. Rakibimize karşı hızlı ve agresif oynadık ve istediğimiz ialdık." dedi.

Schweinsteiger açıklamalarına "Arsenal gibi en üst seviye bir rakibe karşı Şampiyonlar Ligi'nde oynamak uzun bir sakatlığın ardından çok iyi geldi. Uzun süredir sakattım, ancak her geçen gün daha iyiyim. Kaliteli ve kalabalık bir kadromuz olduğundan her maç fırsat bulamamam doğal. Ama oynadıkça düzeleceğimden eminim." ifadeleriyle son verdi.

MÜLLER: SKORDAN MEMNUNUM

Bayern'in yıldız isimlerinden Thomas Müller ise maçın ardından kısaca konuştu ve "Avrupa'nın en güçlü ekiplerinden birine karşı oynadık. 1-1 iyi bir skor, ben memnunum. Şimdi çeyrek finaldeyiz ve artık sıradaki rakiplerimize odaklanacağız." dedi.

Londra'daki maçı 0-2 kazanan Bayern, böylece tur atlayarak adını çeyrek finale yazdırmış oldu.

Lahm: Arsenal En Üst Düzeyde Oynadı, Ama...
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Lahm: Arsenal En Üst Düzeyde Oynadı, Ama... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement