Lazio Son Nefeste: 1-1 - Son Dakika
Spor

Lazio Son Nefeste: 1-1

Lazio Son Nefeste: 1-1

10 kişi kalan rakibi karşısında yenik duruma düşen Lazio, bir puanı son dakikada kurtardı.

24.11.2013 18:45

Sampdoria 1-1 Lazio

Goller: Soriano (67')(Sampdoria)/ Cana (90')(Lazio)

İtalya Serie A'nın 13. hafta mücadelesinde Sampdoria, 3 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Lazio'yu ağırladı.

Dengeli başlayan müsabakada, ilk ciddi atak 12. dakikada ev sahibinden geldi. Wszolek'in pasında ceza sahasına hareketlenen Obiang, girer girmez vurdu ancak top direğin üstünden dışarı gitti. 31. dakikada hızlı çıkan Sampdoria'da Gabbiadini'nin 30 metreden gönderdiği harika vuruşu, kaleci zorlukla kornere çeldi. Devrenin son dakikalarında Gabbiadini ile tekrar rakip kaleyi yoklayan ev sahibi, bu ataktan sonuç alamayınca taraflar soyunma odalarına golsüz eşitlikle gitti.

İkinci yarı kırmızı kartla start aldı. İlk sarı kartını 32. dakikada gören Krsticic, 46. dakikada Ledesma'ya yaptığı sert hareket sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Eksilen rakibi üzerinde baskı kurmak isteyen Lazio, savunmada büyük boşluklar verdi. Bu fırsatları iyi değerlendiren Sampdoria, 67. dakikada Roberto Soriano ile üstünlük sayısını buldu. Son dakikalara kadar maçı bırakmayan Lazio, uzatma anlarında eski Galatasaraylı Lorik Cana ile beraberlik sayısını buldu ve taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

Torino 4-1 Catania

Goller: Immobile (10'), El Kaddouri (34', 61'), Moretti (59')(Torino)/ Leto (50')(Catania)

Aynı saatte oynanan bir diğer karşılaşmada ise Catania, Torino'nun konuğu oldu.

Ev sahibi Torino, maça iyi başladı. Gol perdesini 10. dakikada Immobile açtı. Şık çalımlarla ceza sahasına giren golcü oyuncu, düzgün bir vuruşla kaleciyi avladı. 34. dakikada El Kaddouri farkı ikiye çıkardı ve devre bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya istekli giren Catania, 50. dakikada farkı bire indirdi. Maxi Lopez'in asistinde zor açıdan topu ağlara gönderen Leto, skoru 2-1'e getirdi. Torino'nun cevabı fazla gecikmedi. 59. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Moretti ile farkı tekrar ikiye çıkaran ev sahibi, bu golden sadece 2 dakika sonra bu sefer El Kaddouri ile skoru 4-1 yaptı. Kalan dakikalarda Catania'nın çabaları sonuç vermeyince, müsabaka Torino'nun üstünlüğüyle sona erdi.

Diğer maçlarda alınan sonuçlar:

Sassuolo 2-0 Atalanta

Udinese 1-0 Fiorentina

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Lazio Son Nefeste: 1-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement