Liderlik Kavgasında Fenerbahçeli Taraftarlar Vuruldu - Son Dakika
Spor

Liderlik Kavgasında Fenerbahçeli Taraftarlar Vuruldu

Liderlik Kavgasında Fenerbahçeli Taraftarlar Vuruldu

Fenerbahçe taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler'de liderlik kavgası sırasında bir taraftarın tabancasını rastgele ateşlemesinin ardından beş kişi yaralandı.

17.04.2016 18:12  Güncelleme: 20:53

Fenerbahçe- Mersin İdmanyurdu maçı öncesi Fenerbahçeli taraftar grupları arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında bir taraftarın silahla rastgele ateş etmesi sonucunda beş kişi hafif şekilde yaralandı.

RASTGELE ATEŞ AÇTI

Olay saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Sarı-lacivertli takımın taraftar grupları arasında stat çevresindeki bir pastane önünde tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, bir kişi, tabancasıyla rastgele ateş açtı. O sırada orada bulunan 5 taraftar kollarından ve bacaklarından hafif şekilde yaralandı. Yaralı taraftarlar kendi imkanlarıyla Bağdat Caddesi'nde bulunan özel bir hastaneye gitti. Tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.


ÜÇ KİŞİ GÖZALTINDA

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, olaya karıştığı iddia edilen üç kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlardan birinin üzerinde tabanca olduğu öğrenildi.

TARAFTAR GRUPLARI KAPIŞTI

Fenerbahçe taraftarlarının toplanma mekanı olarak bilinen Nazlı'nın Yeri'nde çıkan kavganın, GFB'nin yeni lideri Şahin'i tanımadığını bildiren Until The Grave ile GFB üyeleri arasında yaşandığı belirtildi.

Son Dakika Spor Liderlik Kavgasında Fenerbahçeli Taraftarlar Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • damla: Yalan haberle ortaligi karistirmaya calismayin. Olayin GFB ve UTG ile hic bir alakasi yoktur!! 1 2 Yanıtla
  • game over: yeni kral benim serin kırmızı halıları 0 0 Yanıtla
  • Bjk 1903: Ah azize bunlar hep senin pisliklerin fenev TS macindan sonra Sampuanligi unutacak İvan bebek e muhtac olacaklar huaaaaaa 0 0 Yanıtla

Advertisement