Liverpool'da Önemli Eksikler Var! - Son Dakika
Spor

Liverpool'da Önemli Eksikler Var!

Liverpool\'da Önemli Eksikler Var!

1-0'ın rövanşında Atatürk Olimpiyat Stadı'na çıkacak olan Liverpool'da, birçok yıldız isim İstanbul'a gelemiyor.

25.02.2015 17:47

Liverpool'da yapılan son antrenmanda, Mamadou Sakho, Philippe Coutinho, Jordan Henderson ve Glen Johnson yer almadı.

Fransız stoper Sakho, kalçasındaki problem nedeniyle Premier Lig'de haftasonunda oynanan son maçta da forma giyememişti.

Steven Gerrard'ın yokluğunda kaptanlık pazubandını takan ortasahanın önemli ismi Jordan Henderson da, bileğindeki sakatlık nedeniyle İstanbul'a giden kafilede yer almadı.

Bu sezon oldukça formda günler geçiren ve 4 gol atıp 5 de asist yapan Brezilyalı forvet oyuncusu Philippe Coutinho'nun yanı sıra tecrübeli sağ bek oyuncusu Glen Johnson da Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek.

Liverpool'un oynadığı son 19 resmi maçta da ilk 11'de sahaya çıkan 22 yaşındaki Coutinho'nun, haftasonundaki Manchester City maçı için dinlendirileceği belirtildi.

Ayrıca, ortasahanın diğer önemli isimleri Steven Gerrard ve Lucas Leiva ile Jose Enrique ve Jon Flanagan'ın sakatlıkları devam ediyor. Kart cezalısı Lazar Markovic de takımdaki yerini alamayacak.

GENÇLER GELİYOR

Liverpool teknik direktörü Brendan Rodgers, maç kadrosuna birçok genç ismi dahil etmek zorunda kaldı. Jordan Lussey, Jordan Williams, Connor Randall, Lloyd Jones, Ryan Fulton, Cameron Brannagan ve Jerome Sinclair gibi tecrübesiz isimler forma şansı bulabilir.

İngiliz ekipte, Sakho'nun yokluğunda Hırvat stoper Dejan Lovren görev alacak.

addCustomPlayer('vzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr', '19bnphjyhk8741t0pkw795lyfw', '9peykluhwcsg10jsvwdczoq70', 620, 569, 'perfvzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr-9peykluhwcsg10jsvwdczoq70', 'eplayer16', {age:1417475728000});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Liverpool'da Önemli Eksikler Var! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement