Lopez: Casillas'tan Daha İyiyim - Son Dakika
Spor

Lopez: Casillas'tan Daha İyiyim

Lopez: Casillas\'tan Daha İyiyim

Galiçyalı eldiven Keylor Navas'ın transferinin ardından Casillas'ın değil de kendisinin gözden çıkartılmasına sinirlendi.

07.08.2014 13:17

Real Madrid'in tecrübeli eldiveni Diego Lopez, kulüp yetkililerine "Buradaki en iyi kaleci benim, bunu siz de biliyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

Jose Mourinho döneminde Casillas'ın sakatlanması üzerine ara transferde Real Madrid'in yolunu tutan eldiven, Real Madrid'in 1 numarası olmayı başarmış ve Şampiyonlar Ligi maçları hariç kaleyi Casillas'tan devralmıştı.

Casillas'ın bu yaz berbat bir Dünya Kupası geçirmesinin ardından Keylor Navas transferine rağmen takımdaki yerini koruyacağını düşünen eldiven, hakkında çıkan transfer söylentilerine aldırış etmiyordu.

Ancak Carlo Ancelotti, Sevilla ile salı günü oynanacak olan Süper Kupa finali öncesi yaptığı açıklamada Casillas'ın kaleyi koruyacağını ve Diego Lopez'in artık takımda yerinin olmadığını söyleyerek Galiçyalı eldivenin hayallerini yıktı.

Bu duruma çok sinirlenen Lopez, Birleşik Devletler'deki kampta kulüp yöneticilerine "Bu takımın en iyi kalecisi benim. Bunu siz de biliyorsunuz. Ama ne istiyorsanız onu yapın." ifadelerini kullanarak tepkisini gösterdi.

Monaco'ya gitmeyi reddeden Lopez'in yeni sezonda Milan'da forma giyebileceği iddia ediliyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Lopez: Casillas'tan Daha İyiyim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement