Lugano Puanı Getirdi - Son Dakika
Spor

Lugano Puanı Getirdi

Lugano Puanı Getirdi

Liverpool'un puan kaybettiği haftada ilk dört sıraya girme şansı doğan Everton, Lugano'nun golüne engel olamayınca WBA deplasmanından 2 puan bırakarak döndü.

21.01.2014 15:56

Premier League'de haftanın kapanış maçında Everton'ı ağırlayan West Bromwich Albion, rakibinin galibiyetine engel olarak 1 puanı aldı. Ev sahibi ekibin beraberlik golünü Diego Lugano kaydetti. (1-1)

Kevin Mirallas'ın attığı golle ilk yarıyı önde kapatan Everton, genç yıldızı Ross Barkley'den yoksun olduğu günde skoru koruyamadı. Liverpool'un puan bıraktığı haftayı ilk 4 içerisinde kapatma şansı olan Roberto Martinez'in takımı, maçın 75. dakikasında bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Uruguaylı stoper Diego Lugano'nun kafa golüne engel olamayınca 1 puana razı oldu. Böylelikle West Brom bu sezonki 10. beraberliğini alırken, Everton'ın beraberlik sayısı da 9'a yükseldi ve bu iki takım, bu daldaki liderliklerini sürdürdüler.

West Bromwich Albion menajeri Pepe Mel'in takımın başında çıktığı ilk maçta güçlü bir rakipten puan alması kendisi ve takım adına sevindirici iken, takım halen küme düşme hattının yalnızca 4 puan üzerinde bulunuyor. Everton ise bu sezon alışıldığı üzere bir deplasmanda daha oyunu kontrolünden kaçırdı ve maçı kendisine getirecek skoru üretmekten yoksun kaldı.

Skoru 1-1'e getiren beraberlik golünün sahibi Diego Lugano ise bu sezon çok az süre almasına karşın İspanyol menajer Pepe Mel ile birlikte daha çok forma şansı bulabilir.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Lugano Puanı Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement