Luis Enrique, Sakatlığı Nedeniyle Arda'yı Gijon Maçının Kadrosuna Almadı - Son Dakika
Spor

Luis Enrique, Sakatlığı Nedeniyle Arda'yı Gijon Maçının Kadrosuna Almadı

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Arda'yı riske etmemek için Gijon maçına almadı. Daha önce yaptığı açıklamada ise oynamasında sakınca olmadığını belirtmişti.

01.03.2017 16:51

Barcelona, La Liga'nın 25. haftasında Camp Nou'da Sporting Gijon'u ağırlayacak. Katalan ekibinin maç kadrosunu açıklayan teknik patron Luis Enrique, Arda Turan'ın bu maçta riske edilmeyeceğini açıkladı. Enrique daha önce yaptığı açıklamada ise Arda'nın oynamasında bir sakınca olmadığını belirtmişti.

BARCELONA KAYIP YAŞAMAK İSTEMİYOR

Barça, lideri takibini sürdürmenin yanı sıra fikstürdeki en zor deplasmanlardan birini de atlattı. Şimdi arka arkaya iki maçını evinde oynayacak son iki sezonun şampiyonu denizi geçip derede boğulmama niyetinde.

ARDA YİNE KADRODA YOK

Luis Enrique'nin maç kadrosunu çarşamba sabahı açıkladı. Dört maç kaçıran Javier Mascherano tamamen iyileşip kadroya dönerken sağlık heyetinden onay alan Arda Turan riske edilmedi. Sakatlığı süren Aleix Vidal ve Jeremy Mathieu'nün yanı sıra Jordi Masip de esame listesinde yok.

18 KİŞİLİK MAÇ KADROSU ŞÖYLE:

Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes ve Umtiti.

Luis Enrique, Sakatlığı Nedeniyle Arda\'yı Gijon Maçının Kadrosuna Almadı

Son Dakika Spor Luis Enrique, Sakatlığı Nedeniyle Arda'yı Gijon Maçının Kadrosuna Almadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement