Simeone, "G.Saray'ın Başında Olsanız Skor Değişir Miydi?" Sorusuna Cevap Vermedi - Son Dakika
Spor

Simeone, "G.Saray'ın Başında Olsanız Skor Değişir Miydi?" Sorusuna Cevap Vermedi

A. Madrid Teknik Direktörü Simeone, "Galatasaray'ın başında olsanız skor değişir miydi?" sorusuna "Hamzaoğlu'na saygım var. Bu soruyu yanıtlamam." diyerek cevap vermedi.

16.09.2015 00:27  Güncelleme: 01:05

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk hafta müsabakasında Galatasaray'ı 2-0 yenen İspanyol ekibi Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, ilk 30 dakikalık süreçte maçı çözdüklerini söyledi.

"DİRENÇ GÖSTERMEK İÇİN 2 GOL YETERLİ OLDU"

Müsabaka sonrası gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Diego Simeone, ilk dakikalardan itibaren kanatlardan yaptıkları bindirmelerin kendilerine skoru getirdiğini belirterek, "Golleri de bu şekilde bulduk ve maçı kazandık. İlk 30 dakikada maçı çözdük diyebilirim. İkinci yarıda rakibin baskısına direnç göstermek için de bu 2 gol yeterli oldu" diye konuştu.

"DAHA RAHATIZ"

Şampiyonlar Ligi'nde daha çok maç olduğunu ancak iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Arjantinli teknik adam, "Önümüzde daha çok maç var ama ilk maçı kazanmak önemlidir. İyi bir başlangıç yapmak işleri kolaylaştırıyor. Bu sene iyi başladık ve ileriye bakarken daha mutlu, daha rahatız" değerlendirmesinde bulundu.

"GALATASARAY'IN HOCASINA SAYGIM VAR"

Galatasaray'ın başında olsaydınız skor değişir miydi? sorusunu yanıtlayan Simeone, Hamza Hamzaoğlu'na saygısının olduğunu ve soruyu yanıtlamak istemediğini söyledi.

"DOĞRU TEPKİ VERDİK"

Galatasaray'ın ikinci yarıda daha etkili bir oyun ortaya koyduğunu da vurgulayan Simeone, "Daha ileride oynamaya çalıştılar. Umut'un oyuna girmesi, Sneijder'in orta sahaya gelmesiyle daha etkili oldular. Bizim bu duruma doğru tepki vermemiz gerekiyordu ve bunu da yaptık. Ayrıca kontra ataklarda yakaladığımız fırsatlar vardı ve bunları değerlendirebilirdik" şeklinde görüş belirtti.

Simeone, "G.Saray\'ın Başında Olsanız Skor Değişir Miydi?" Sorusuna Cevap Vermedi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Simeone, 'G.Saray'ın Başında Olsanız Skor Değişir Miydi?' Sorusuna Cevap Vermedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • kalpgozu: Basarili olurmuydu bilmem ama olsaydi burakla yonetim kesin giderdi:)) 19 0 Yanıtla
  • Besle Kargayı: Soruya bak muhabir ol. Ayıp be! 16 1 Yanıtla
  • siirtli: Morinho gelse ne değişir dursun kardeşler ve liseliler olduğu sürece bu gs kulubunden bişey beklenmez 12 0 Yanıtla
  • kaleci Ferhat: ibra yedek miydi 7 3 Yanıtla
  • Mehmet: Şimdi Futbolun zamanımı Ülkenin durumu nu düşünün 3 7 Yanıtla
  • elmaluk: soruya bak gerizekali muhabir? 6 2 Yanıtla
  • yolcu: medeni insanlarla medenice konuşulup müzakere edileceği gibi bedevi kişilerin anladığı dilden konuşmak gerekir. 6 0 Yanıtla
  • MÜZEYYEN UÇAR: DEĞİŞİRDİ TABİ SEMİHİ OYNATMAZDI TAKIM GALİP GELİRDİ 3 0 Yanıtla
  • yazıklar olsun: ilk yarı dünyanın geri pasını yapan bir galatasaray vardı...yuhhhhhhhhh 2 0 Yanıtla
  • erbay: özel sektöre bir halt yok 0 1 Yanıtla

Advertisement