Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Tok: ''Takımımın oyunundan hırsından memnunum. Böyle devam ederlerse, her seferinde puan alırız'' Adanaspor Teknik Direktörü Albay: ''Buradan en azından puansız dönmüyoruz. İstediğimiz üç puandı fakat her iki takıma da oynadıkları oyun karşısında birer puan kafi geldi''

21.09.2013 21:19

PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Ümit Erol Tok, "Takımımın oyunundan, hırsından memnunum. Böyle devam ederlerse her seferinde puan alırız" dedi.

Tok, 2-2 biten Adanaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, 4 haftadır galibet alamadıkları, kazanmak için çıktıkları maçtan yine beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.

Maçta 2-1 öne geçtikten sonra gereksiz panik yaptıklarını belirten Tok, şöyle konuştu:

"Halbuki bu ligde her takımı yenebilecek güce sahibiz. İlk defa bu ligde oynayan arkadaşlarımızın tecrübesizliği ve genç bir takım olmamızın verdiği handikap, bize pahalıya mal oldu. Golden sonra bastırdık ama zaman yetmedi. Takımımın oyunundan, hırsından memnunum. Böyle devam ederlerse her seferinde puan alırız. Bu takım çok daha iyi şeyler yapabilecek güce sahip, ilerleyen haftalarda bunu göstereceğiz."

Adanaspor cephesi -

Adanaspor Teknik Direktörü Ercan Albay da deplasmana puan veya puanlar alma düşüncesiyle geldiklerini dile getirdi.

Sonuçta bir puan aldıklarını ifade eden Albay, şunları kaydetti:

"Üzerimizde 6 günde 3 maç oynamanın yorgunluğu da vardı. Deplasman olması nedeniyle maça yeteri kadar hazırlanamadık. Maçın ilk devresine bakıldığı zaman geçen haftalara göre iyi bir devre geçiremedik. Bu da bizi haliyle sıkıntıya soktu ama ikinci yarı oyuncularımın kaybetmeme adına verdiği mücadele sonucu maçı berabere bitirmeyi başardık. Buradan en azından puansız dönmüyoruz. İstediğimiz üç puandı fakat her iki takıma da oynadıkları oyun karşısında birer puan kafi geldi." - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement