Kafkas: İyi Oynayıp da Kaybetmekten Yorulduk - Son Dakika
Spor

Kafkas: İyi Oynayıp da Kaybetmekten Yorulduk

Kafkas: İyi Oynayıp da Kaybetmekten Yorulduk

Galatasaray'a 2-1 yenilen Kardemir Karabükspor'un Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, iyi oyunlarını sonuca yansıtamadıklarını söyledi.

19.10.2013 22:37  Güncelleme: 00:57

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 2-1 yenilen Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, iyi oyunlarını sonuca yansıtamadıklarını söyledi.

Türk Telekom Arena'daki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yapan Kafkas, karşılaşmanın büyük bir bölümünde kontrolü ellerinde tuttuklarını dile getirerek, "Oyunun içinde hem hücumda hem de savunmada istediklerimizi yaptık. Gol fırsatları da bulduk. 10 kişi kalmamıza rağmen oyuncularımız elinden gelen mücadeleyi verdi ve söylediklerimizi harfiyen yerine getirdiler. Artık iyi oynayıp da kaybetmekten yorulduk. Bu bir takım için iyi bir şey değil" diye konuştu.

Kafkas, Galatasaray'ı galibiyetinden dolayı tebrik ettiğini ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde hafta içinde yapacağı karşılaşmada başarılar dilediğini ifade etti.

Kardemir Karabüksporlu futbolcu Lualua ise mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını belirterek, "Bu mağlubiyeti hak etmedik. Çok iyi bir futbol ortaya koyduk ama olmayınca olmuyor. Hakem bugün kötü bir yönetim ortaya koydu" ifadelerini kullandı.

Maçın sonunda hakemlere gösterdiği tepkinin sorulması üzerine Lualua, "Gerçekten çok kötülerdi, o yüzden bir tepki ortaya koydum. Hakem maçta biraz taraflı bir yönetim ortaya koydu. Adil bir yönetim göstermeleri gerekiyordu. Bu nedenle tepki gösterdim" şeklinde konuştu.

Kaleci Boy Waterman da iyi mücadele ettiklerini, ancak hak etmedikleri bir sonuç aldıklarını dile getirdi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kafkas: İyi Oynayıp da Kaybetmekten Yorulduk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement