"Güzel Bir Galibiyet Aldık, Oyuncularımı Kutluyorum" - Son Dakika
Spor

"Güzel Bir Galibiyet Aldık, Oyuncularımı Kutluyorum"

"Güzel Bir Galibiyet Aldık, Oyuncularımı Kutluyorum"

Denizlisporu 1-0 yenen Ordusporun teknik direktörü Erkan Sözeri maçın ardından, "Güzel bir galibiyet aldık, oyuncularımı kutluyorum." dedi.

26.10.2013 21:23  Güncelleme: 08:10

PTT 1. Lig'de Denizlispor'u 1-0 yenen Orduspor'un Teknik Direktörü Erkan Sözeri, güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Sözeri, Denizli Atatürk Stadı'ndaki maçın ardından yaptığı açıklamada, Denizlispor'un kendilerini zorladığını ve saygı duyulacak bir mücadele örneği gösterdiğini belirtti.

Fiziksel anlamda en zorlu maçı oynadıklarını dile getiren Sözeri, "Maçın ilk yarısında pozisyonlar bulduk, bunları değerlendirebilseydik maç daha kolay geçecekti. Golü attıktan sonra oyunun kontrolünü elimize aldık. Güzel bir galibiyet aldık, oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Her maça "final" gözüyle baktıklarına değinen Sözeri, puan hesabı yapmadıklarını da ifade etti.

Denizlispor cephesi

Denizlispor Teknik Direktörü Ümit Turmuş ise ilk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirtti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında iyi oynayan bir Denizlispor olduğunu ifade eden Turmuş, şöyle konuştu:

"Maç berabere devam etseydi, bu arzu, istek ve ikinci yarıdaki oyun anlayışımızla maçı kazanabilirdik. Bugün maça damgasını vuran olay, elle oynanan ve devamında ofsaytla atılan goldür. Orduspor'un mücadelesine de saygı duyuyoruz. Fakat bugün bizim buradan en kötü 1 puan almamız gerekiyordu. Galibiyete yakın olan takım bizdik ama olmadı üzgünüz." - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Güzel Bir Galibiyet Aldık, Oyuncularımı Kutluyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement