Teknik Direktör Turmuş: Sahada Tanınmayacak Haldeydik - Son Dakika
Spor

Teknik Direktör Turmuş: Sahada Tanınmayacak Haldeydik

Teknik Direktör Turmuş: Sahada Tanınmayacak Haldeydik

Fethiyespor'a 5-1 mağlup olan Tekden Denizlispor'da Teknik Direktörü Turmuş, "Takım olarak bugün sahada tanınmayacak haldeydik." dedi.

08.12.2013 21:47  Güncelleme: 20:07

Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Ümit Turmuş, PTT 1. Lig'de Fethiyespor karşısında aldıkları 5-1'lik mağlubiyete ilişkin, "Takım olarak bugün sahada tanınmayacak haldeydik" dedi.

Turmuş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, farklı bir mağlubiyet yaşadıklarını, bu sonucun kendilerine yakışmadığını ifade etti.

Mazeretlerin arkasına sığınmak istemediklerini dile getiren Turmuş, şöyle konuştu:

"Takım olarak bugün sahada tanınmayacak haldeydik. Bunun birçok nedeni olabilir. Saha içerisinde görevimiz neyse onları yapmak için konsantre olmaya çalışıyoruz ama bu konsantrasyon bazen bozulabiliyor. Geçen hafta deplasmanda aldığımız galibiyetten sonra yaşanan kötü olayların, takıma yansımaması için psikolojik deste vermeye çalıştık ama sahaya çıktığımızda, atmosferi kaldıramadık. Yine de bizim için mazeretler geçerli değil. Daha iyi olmak zorundayız."

Fethiyespor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise takımının, puan cetvelinde hak ettiği yerde olmadığını, göreve geldiği günden beri oyuncuları bu yönde motive etmeye çalıştıklarını söyledi.

Görevlerinin, futbolcuların var olan potansiyelini ortaya çıkarmak olduğunu dile getiren İpekoğlu, şöyle konuştu:

"Biz onlara yol gösteriyoruz. İki maçtır gösterdiğimiz yolda ilerliyorlar. Denizlispor karşısında 5-1'lik sonucu beklemiyordum. Son 15-20 dakika oyun bizim lehimize geliştiği takdirde Denizlispor'un savunmasında açıklar verebileceğini düşünüyorduk ve maç da bu doğrultuda gelişti. Bunun sonucunda farklı bir galibiyet aldık. Futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum." - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Teknik Direktör Turmuş: Sahada Tanınmayacak Haldeydik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement