Manchester Unitedlı Vidic, Serie A Takımlarından Inter'le Anlaştı - Son Dakika
Spor

Manchester Unitedlı Vidic, Serie A Takımlarından Inter'le Anlaştı

Manchester Unitedlı Vidic, Serie A Takımlarından Inter\'le Anlaştı

2006 yılından bu yana Manchester United forması giyen Sırp savunma oyuncusu Vidic, kariyerini İtalya'da sürdürecek Inter Kulübü Başkanı Thohir: "Vidic, dünya çapında bir oyuncu. Onu, Inter'e getirdiğimiz için çok mutluyum"

05.03.2014 14:15

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Sırp savunma oyuncusu Nemanja Vidic, Serie A takımlarından Inter ile anlaştı.

2006 yılından bu yana Manchester United forması giyen ve sezon sonunda kulübüyle sözleşmesini yenilemeyeceğini açıklayan 32 yaşındaki Vidic, kariyerine İtalya'da devam edecek.

Transferle ilgili açıklama yapan Inter Kulübü Başkanı Erick Thohir, "Vidic, dünya çapında bir oyuncu. Onu, Inter'e getirdiğimiz için çok mutluyum. Dünyanın en iyi savunma oyuncularından biri. Kalitesi ve karizması takım için bir kazanç olacaktır" ifadelerini kullandı.

25 Aralık 2005 tarihinde 7 milyon sterline Spartak Moskova takımından transfer edilen Vidic, Manchester United ile 1 UEFA Şampiyonlar Ligi, 5 Premier Lig şampiyonluğu ve 3 kez de Lig Kupası şampiyonluğu yaşadı. - London, City of

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Manchester Unitedlı Vidic, Serie A Takımlarından Inter'le Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement