Mancini: Yaya Toure Sadece Inter'e Gelir - Son Dakika
Spor

Mancini: Yaya Toure Sadece Inter'e Gelir

Mancini: Yaya Toure Sadece Inter\'e Gelir

Inter teknik direktörü, Fildişi Sahilli oyuncunun Manchester City'den ayrılması durumunda Serie A'da sadece Inter forması giyme ihtimalinin olduğunu söyledi.

10.03.2015 10:47

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Manchester City'den eski öğrencisi Yaya Toure'yi kadrosunda görmek istiyorç İtalyan teknik adam yıldız oyuncunun Manchester Cty'den ayrılması durumunda İtalya'da sadece Inter forması giyeceğini iddia etti.

Gazzetta TV'ye konuşan Mancini, "Yaya Toure İtalya'ya gelirse sadece Inter'e gelir." dedi.

Inter'e ara transferde bir diğer eski öğrencisi olan Micah Richards'ı da getirtmeye çalıştığını sözlerine ekleyen Mancini, "Richards'ı ara transferde kadroma katmak istedim. O da benim eski öğrencilerimden biri. Ama Fiorentina ile anlaştı." şeklinde konuştu.

Gelecek yıl şampiyonluk yarışında olacaklarını da iddia eden teknik adam, "Evet, gelecek sezon şampiyonluk yarışında biz de olacağız. Buna inanıyorum çünkü büyük bir bütçemiz var. Ayrıca kadromdaki tüm oyuncular her geçen gün gelişiyor. Gelecek sezon Juventus, Napoli ve Roma ile savaşacağız." ifadelerini kullandı.

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc','eplayer16', {age:1417474883930});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mancini: Yaya Toure Sadece Inter'e Gelir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement