Napoli, Mancini'yi İstiyor - Son Dakika
Spor

Napoli, Mancini'yi İstiyor

Napoli, Mancini\'yi İstiyor

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra boşta kalan ve son günlerde adı Portekiz Milli Takımı ile anılan Roberto Mancini'ye bu kez de Napoli takımı talip oldu.

23.09.2014 11:30  Güncelleme: 11:40

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra boşta kalan ve son günlerde adı Portekiz Milli Takımı ile anılan Roberto Mancini'ye yeni bir talip daha çıktı.

NAPOLİ, MANCINI'YE TEKLİF GÖTÜRDÜ

İtalya'da sezona istediği gibi başlayamayan, Şampiyonlar Ligi'nde elenmesinin ardından yola UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Napoli takımının, deneyimli çalıştırıcıya teklif götürdüğü iddia edildi.

BENITEZ'İN KOLTUĞU SALLANIYOR

Son olarak ligde Udinese'ye yenilen ekipte teknik direktör Rafael Benitez'in koltuğunun sallanmaya başladığı ve özellikle başkan Aurelio De Laurentiis'in, Benitez'in takımdan ayrılmasına sıcak bakmaya başladığı ifade edildi. Bu yüzden yeni teknik direktör için çoktan harekete geçildiği ve Mancini ile görüşüldüğü belirtildi.

İLK KONTAK GEÇEN HAFTA KURULDU

Taraflar arasında ilk kontağın geçtiğimiz hafta Avrupa Ligi'nde Sparta Prag ile oynanan maçın öncesinde kurulduğu ve nabız yoklandığı kaydedildi. Paulo Bento ile yollarını ayıran Portekiz Milli Takımı ile de kontak halinde olan Roberto Mancini'nin şimdi bu iki olası adres arasında kaldığı vurgulandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Napoli, Mancini'yi İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement