Mascherano: Şampiyonlar Ligi'nde Her Şey Bizim Elimizde - Son Dakika
Spor

Mascherano: Şampiyonlar Ligi'nde Her Şey Bizim Elimizde

Mascherano: Şampiyonlar Ligi\'nde Her Şey Bizim Elimizde

Barçalı Mascherano, 2-0 kazandıkları M.City maçını değerlendirerek, "Skorun üstüne yatmak gibi bir fikrimiz yok. Her şey bizim elimizde." dedi.

11.03.2014 21:44  Güncelleme: 22:04

Barcelona'nın Arjantinli oyuncusu Javier Mascherano, Manchester City'nin tehlikeli bir takım olduğunu ancak kaderlerinin kendi ellerinde olduğunu ifade etti.

İngiltere'den büyük bir avantajla döndüklerini belirten Mascherano, AS'ye verdiği demeçte, "Avantaj bizde, ancak bunun üzerine yatmak gibi bir niyetimiz yok. Konsantrasyonumuzu en üst seviyede tutmalı, onlara kontratak fırsatı vermemeliyiz. Çeyrek finale yükselmek için ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz." şeklinde konuştu.

Valladolid mağlubiyetinin bu maçı etkilemeyeceğini vurgulayan 29 yaşındaki futbolcu, "Bazı şeyleri gereğinden fazla dramatize ediyorlar. Barcelona'da olduğumuzdan tüm gözler üzerimizde ve insanlar en ufak şeyleri bile çok fazla abartıyor. Biz aramızda olayları, sizden farklı şekilde analiz ediyoruz. H acirc;l acirc; şampiyonluk ipini göğüsleyebileceğimize inanıyoruz." dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mascherano: Şampiyonlar Ligi'nde Her Şey Bizim Elimizde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement