Medıcal Park Antalyaspor'da İbrahim Dağaşan Fenerbahçe Maçı Kadrosundan Çıkarıldı - Son Dakika
Spor

Medıcal Park Antalyaspor'da İbrahim Dağaşan Fenerbahçe Maçı Kadrosundan Çıkarıldı

Medıcal Park Antalyaspor\'da İbrahim Dağaşan Fenerbahçe Maçı Kadrosundan Çıkarıldı

Medical Park Antalyasporlu İbrahim Dağaşan, dün akşamki antrenman sonrası rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

23.11.2013 17:49

Medical Park Antalyasporlu İbrahim Dağaşan, dün akşamki antrenman sonrası rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Dağaşan, hastanede yapılan tetkiklerin ardından önemli bir sağlık sorununun olamadığının anlaşılmasına rağmen, Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçı kadrosundan çıkarıldı.

Spor toto Süper Lig'in 12. haftasında Pazar günü kendi evinde oynayacağı Fenerbahçe hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde sürdüren Medical Park Antalyaspor'da antrenmandan sonra tecrübeli futbolcu İbrahim Dağaşan rahatsızlandı. Göğsünde sıkışma ve vücudunda halsizlik hisseden İbrahim Dağaşan, Medical Park Antalya Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada bir dizi kontrollerden geçirilen İbrahim Dağaşan'da herhangi bir kalp rahatsızlığı şüphesine rastlanmadı. Tecrübeli futbolcu tüm kontrollerinin temiz çıkmasının ardından hastaneden ayrıldı. Kendini iyi hissetmeyen İbrahim Dağaşan'ın yarın oynanacak olan Fenerbahçe maçı kadrosundan çıkartıldığı bildirildi.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Torku Konyaspor-Medical Park Antalyaspor maçının ardından İstanbul'a gitmek için havaalanında bekleyen Mehmet Sedef'in de kalbi sıkışmış, hastanede anjiyo olmuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Medıcal Park Antalyaspor'da İbrahim Dağaşan Fenerbahçe Maçı Kadrosundan Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement