Mehmet Demirkol: Jeremain Lens, Beşiktaş'ın Karavana Transferi - Son Dakika
Spor

Mehmet Demirkol: Jeremain Lens, Beşiktaş'ın Karavana Transferi

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaşlı Lens'le ilgili "Şu ana kadarki durumuyla karavana transfer. Vasat bile değil, eksi yani." dedi.

07.02.2018 15:22

Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı Jeremanin Lens, forma şansı bulduğu maçlardaki performansıyla hayal kırıklığına neden oldu.

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Şenol Güneş'in Hollandalı futbolcuyu istememesine rağmen transfer edildiğini söyledi. Aykut Kocaman'ın da Lens'i istemediğini söyleyen Demirkol, 30 yaşındaki yıldızı sadece Beşiktaş yönetiminin istediğini ifade etti.

Mehmet Demirkol: <a class='keyword-sd' href='/jeremain-lens/' title='Jeremain Lens'>Jeremain Lens</a>, Beşiktaş'ın Karavana Transferi

"VASAT BİLE DEĞİL, EKSİ"

Lens'in performansıyla ilgili de konuşan Demirkol, "Şu ana kadarki durumuyla karavana transfer. Vasat bile değil, eksi yani. Babel ve Quaresma'ya yedek olabilecek bile bir performansı yok. Rakibine psikolojik üstünlük kurmak için transfer edilmiş olabilir" ifadelerini kullandı.

Mehmet Demirkol: Jeremain Lens, Beşiktaş\'ın Karavana Transferi

Son Dakika Spor Mehmet Demirkol: Jeremain Lens, Beşiktaş'ın Karavana Transferi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Fbli: Bu adamın bizde iyi oynama nedeni, takımda kimsenin iyi oynamamasıdır, beşiktaşıj oyuncuları fenerden kaliteli olduğu için lens yara yedi 8 0 Yanıtla

Advertisement