Mehmet Demirkol: Pereira, Şampiyonlar Ligi'ni Alsa Bile Kovarım - Son Dakika
Spor

Mehmet Demirkol: Pereira, Şampiyonlar Ligi'ni Alsa Bile Kovarım

Usta yorumcu, "Pereira, Şampiyonlar Ligi'ni alsa bile kovarım. Çünkü oynattığın futbol zevk vermiyor. Bir süre sonra kimse seni izlemez." dedi.

02.11.2015 12:40  Güncelleme: 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mehmet Demirkol, Ntvspor'da yayınlanan "Spor Servisi" programında Fenerbahçe'nin oynadığı futbolu beğenmediğini söylerken "Pereira, Şampiyonlar Ligi'ni alsa bile ertesi gün kovarım" dedi.

"PEREIRA ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ ALSA BİLE KOVARIM"

Usta yorumcu, "Pereira 'Ben zirvede olacaktım' diye düşünüyorsa, yanlış düşünüyor. Kimse onu aldığı puandan dolayı eleştirmiyor. Oyun kötü diye eleştiriyor. Camia onun gibi bakmıyor. Camia, 'Senin takımın kötü futbol oynuyor' diyor. İlahi bir güç bana dese ki 'Bu Pereira'yı al, sana Şampiyonlar Ligi'ni kazandırsın' o zaman alırım, kupayı kazanır kazanmaz da kovarım. Çünkü bir süre sonra kimse seni izlemez. Sorun karnını doyurmak değil, sorun yenen yemekten zevk alınmaması." ifadelerini kullandı.

"NANI'YE VERİLEN GÖREV DOĞRU DEĞİL"

Nani'ye verilen görevin doğru olmadığını ifade eden Demirkol, "Onun rolü, kendi yarı alanına gelip top almak olmamalı. Rakip ceza alanının önüne gelmeli. Topu çekip ya vurur ya orta yapar. Onun da hataları vardır mutlaka ama görevlendirilmesi de hata." diye konuştu.

Mehmet Demirkol: Pereira, Şampiyonlar Ligi\'ni Alsa Bile Kovarım

Son Dakika Spor Mehmet Demirkol: Pereira, Şampiyonlar Ligi'ni Alsa Bile Kovarım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • raş: şampiyonlar ligi kupasını alması imkansız ,hadi uefa ligi desen olur,ben olsam seni o çalıştıgın tv den bu gün kovarım 3 1 Yanıtla

Advertisement