Melo'nun Galatasaray'a dönme ihtimali artık yok! Kulüp taraftarın gönlünü bir müjdeyle aldı - Son Dakika
Spor

Melo'nun Galatasaray'a dönme ihtimali artık yok! Kulüp taraftarın gönlünü bir müjdeyle aldı

38 yaşındaki Melo, Galatasaray döneminden fotoğraf paylaşarak taraftarları heyecanlandırmıştı. Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, sponsorluk anlaşmasında Melo'nun gündemlerinde olmadığını ifade etti. Fakat bir transfer müjdesi verdi.

02.11.2021 12:19  Güncelleme: 12:22

Felipe Melo'nun devre arasında Galatasaray'a dönme ihtimali artık zor gibi gözüküyor. 38 yaşındaki futbolcu, dünkü paylaşımında Galatasaray'daki antrenmanından bir kare paylaşmıştı. Taraftarlar, bu paylaşımı transferin bittiğine yönelik bir mesaj olarak yorumlamıştı. Ancak Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, sponsorluk anlaşmasında Melo'nun gündemde olmadığını ifade etti.

Felipe Melo, Galatasaray'a geri dönecek mi? Kulüpten taraftara müjde geldi

"6 NUMARA ALACAĞIZ"

Epözdemir, "6 numara çalışması var. Fatih Hoca'dan gelen rapor doğrultusunda bu çalışmalar hayata geçecek. Eksikler varsa, gidereceğiz. 6 numara çalışmamız olacak. Bütçemiz doğrultusunda farklı transferleri de yapmaya çalışacağız" dedi.

Felipe Melo, Galatasaray'a geri dönecek mi? Resmi açıklama geldi

"GÜNDEMDE YOK"

Epözdemir Felipe Melo konusu hakkında, "Galatasaray'ın gündeminde yok. Hocamızın da belirttiği gibi Melo için bir çalışmamız yok" ifadelerini kullandı.

Melo\'nun Galatasaray\'a dönme ihtimali artık yok! Kulüp taraftarın gönlünü bir müjdeyle aldı

Son Dakika Spor Melo'nun Galatasaray'a dönme ihtimali artık yok! Kulüp taraftarın gönlünü bir müjdeyle aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement