Melo Sezonu Kapattı Mı? - Son Dakika
Spor

Melo Sezonu Kapattı Mı?

Melo Sezonu Kapattı Mı?

Galatasaray kulübü doktoru, Brezilyalı yıldızın tedavi süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

24.02.2015 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulübü Doktoru Yener İnce, dün ameliyat edilen Felipe Melo'nun 1-2 ay gibi bir sürede sahalara dönebileceğini açıkladı.

Ntvspor'a açıklamalarda bulunan İnce, "Melo başarılı bir operasyon geçirdi. Belindeki sorun iki sezon öncesine kadar dayanıyor. İki sezon önce belindeki ağrılar artınca bizden önceki sağlık ekibi tarafından kendisine bel fıtığı teşhisi konuldu. Bu futbolcularda sık rastlanan bir durum. Galatasaray'da 8-9 futbolcunun bu sorunu var. Bu oynamalarına engel değil. Ancak Melo'nun bir aydır ağrıları arttı. Sivasspor maçından önce bize bel ağrısının geçtiğini ama bacağına vurduğunu söyledi. Biz de bu maçta oynamamasını tavsiye ettik." dedi.

NE ZAMAN SAHALARA DÖNECEK?

Melo'nun güçlü bir oyuncu olduğunu sözlerine ekleyen İnce, "Henüz ne zaman sahalara döneceğini söylemek zor. Öngörülen bir ay ile iki ay arasında değişen bir süre olsa da kesn bir tarih vermek doğru değil. Sağlık heyeti olarak onu en kısa sürede sahalara döndürmek için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc','eplayer16', {age:1417474883930});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Melo Sezonu Kapattı Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement