Menez: Paris Saint-Germain'den Ayrılmalıyım - Son Dakika
Spor

Menez: Paris Saint-Germain'den Ayrılmalıyım

Menez: Paris Saint-Germain\'den Ayrılmalıyım

Paris Saint Germain'in başarılı kanat oyuncusu Jeremy Menez, kulübüyle sözleşme yenileme konusunda anlaşma zemini bulamadığını açıkladı.

31.03.2014 20:45

Paris Saint Germain'in başarılı kanat oyuncusu Jeremy Menez, kulübüyle sözleşme yenileme konusunda anlaşma zemini bulamadığını açıkladı.

Profesyonel futbol yaşantısına Sochaux'de başlayan 26 yaşındaki oyuncu, 2011 yılında Roma'dan PSG'ye transfer olmuştu.

Takımı ile olan sözleşmesi Haziran ayında sona erecek Menez'in Juventus, Liverpool ve Arsenal ile görüşmelerinin olduğu haberleri çıkmıştı.

Canal+'a açıklamalarda bulunan Fransız oyuncu, "Sözleşmemin sonlarına geldim. Takım ile bir anlaşmaya varamadık. Yani burada kalmam biraz zor olacak." şeklinde konuştu.

Menez sözlerine, "Sahaya dönmek, keyif almak ve güvenimi geri kazanmam lazım. Ulaşmaya çalıştığım hedeflerim var. Bu yüzden bence ayrılmak zorundayım." ifadelerini ekledi.

Hedeflerinden de bahseden 26 yaşındaki futbolcu, "Hedeflerim arasında Euro 2016'da yer alabilmek var. Bu biraz karışık. Daha önce böyle bir durumda kalmamıştım. Sezon benim için kötü başladı. Ameliyat oldum, sonrasında da oynamam gereken maçlarda forma giyemedim. Bunlarda futbolun bir parçası. Önümüzde daha iki ay var. Sonrasında ne olacağını göreceğiz." sözlerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Menez: Paris Saint-Germain'den Ayrılmalıyım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement