Milosevic Neden Ayrıldı? - Son Dakika
Spor

Milosevic Neden Ayrıldı?

Milosevic Neden Ayrıldı?

Beşiktaş'ta kadroya girmekte zorlanan Alexander Milosevic, neden takımdan ayrılmak istediği ve Hannover'i tercih ettiği hakkında açıklamalarda bulundu.

04.02.2016 03:12

Beşiktaş'ta kadroya girmekte zorlanan Alexander Milosevic, neden takımdan ayrılmak istediği ve Hannover'i tercih ettiği hakkında açıklamalarda bulundu. İlk olarak Beşiktaş'ta bir sezonda gördüğü 2 kırmızı kart hakkında konuşan İsveçli oyuncu,"Aslında agresif bir futbolcu değilim. İlk kırmızı kartımda zemin donmuştu ve kayarak rakibimin üzerine düştüm diyebilirim. Amacım faul yapmak değildi. Ancak 2. kırmızı kartın bir hata olduğunu kabul ediyorum. Ancak yaşım genç bir defans oyuncusuyum ve hatalarımdan ders almam gerektiğini biliyorum." açıklamasında bulundu.

Beşiktaş'ta kadroya girememesini normal bulduğunu belirten 21 yaşındaki oyuncu,"Beşiktaş'a ilk transfer olduğum zamanlarda bir sakatlık geçirdim ve kendimi tam olarak gösteremedim. Beşiktaş şu anda Spor Toto Süper Lig'in zirvesinde ve zirvede olan bir takımın teknik direktörüne gidip 'Ben de oynamak istiyorum' diyemezsiniz." İfadelerini kullandı.

2015/2015 sezonunun devre arası transfer döneminde İsveç'in AIK Solna takımından Beşiktaş'a transfer olan Alexander Milosevic, siyah beyazlı formayla bu sezon çıktığı 4 maçta 2 kırmızı kart görmüştü. Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada oyuncuyu ilk 11'de düşünmediklerini ve mutsuz olmasını istemediklerini belirterek takımdan ayrılmasına karar verdiklerini belirtmişti.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Milosevic Neden Ayrıldı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement