Moyes: Vidic Gidene Kadar Kaptanlığa Devam Edecek - Son Dakika
Spor

Moyes: Vidic Gidene Kadar Kaptanlığa Devam Edecek

Moyes: Vidic Gidene Kadar Kaptanlığa Devam Edecek

Kırmızı şeytanların teknik patronu, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklayan Vidic'in kaptanlık pazubandını takmaya devam edeceğini açıkladı.

07.02.2014 19:59

Manchester United Teknik Direktörü David Moyes, sezon sonunda takımdan ayrılmaya karar veren Nemanja Vidic'in kaptanlık pazubandı takmaya devam edeceğini belirtti.

8 senedir Old Trafford'da forma giyen Vidic, perşembe günü yaptığı açıklamalarda sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamıştı.

Vidic'in takıma olan bağlılığından şüphe etmediğini ifade eden Moyes, kulübün resmi sitesine yaptığı açıklamalarda, "Kaptanlık pazunbandını Vidic'ten almak gibi bir düşüncem yok. Lider bir futbolcu ve bu kulübe önemli hizmetlerde bulundu. Sezon sonuna kadar kaptanlığa devam edecek. Gitme vaktinin geldiğini söyledi ve biz de onun bu düşüncesini saygıyla karşıladık. Biz de yoluma onsuz devam edeceğim." şeklinde konuştu.

Sırp savunma oyuncusuyla, takımdan ayrılma kararı aldığı sürede fikir alışverişinde bulunduklarını doğrulayan Moyes, "Bu konuda beraber bir karar verdik. Bence de takımdan ayrılmak için doğru bir zamanı seçti. Çok iyi bir futbolcu ve mükemmel bir insan. Umarım her şey istediği gibi gider" dedi.

Pazar günü Fulham ile karşılaşacak olan Manchester United'da Marouane Fellaini ve Jonny Evans'ın sakatlıkları devam ediyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Moyes: Vidic Gidene Kadar Kaptanlığa Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement