Nani: Hakemler Futbolculara "Senden Daha Büyüğüm" Mesajı Veriyor - Son Dakika
Spor

Nani: Hakemler Futbolculara "Senden Daha Büyüğüm" Mesajı Veriyor

Nani: Hakemler Futbolculara "Senden Daha Büyüğüm" Mesajı Veriyor

Fenerbahçeli Nani, "Kariyerimde farklı liglerde oynadım, tekme yemekle sorunum olmadı. Hakemler yıldız oyunculara 'Ben onlardan daha güçlüyüm' mesajı vermeye çalışıyor." dedi.

24.12.2015 20:11  Güncelleme: 20:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlerbirliği maçından sonra oyundaki sertlikten yana şikayetçi olduğunu dile getiren Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani, Ntvspor'da yayınlanan Adil Oyun adlı programda sözlerine açıklık getirdi.

"SAHADA HAKEM GÖREMEDİM"

Maçın ardından, "Sahada bir hakem göremedim. Her zaman bunu yaşıyoruz. Biz mücadele etmek istiyoruz. Bu akşam ayağımı kıracak fauller yapıldı ama düdükler çalınmadı. Ben futbol oynamak için bu ülkedeyim. Kavga etmek için burada değilim." diyen Nani, programda da şunları dile getirdi:

"HAKEMLER YILDIZ OYUNCULARA 'SENDEN DAHA GÜÇLÜYÜM' MESAJI VERMEYE ÇALIŞIYOR"

"Kariyerimde farklı liglerde oynadım. Tekme yemekle sorunum olmadı ama Türk oyuncular bir faulden hakemle konuşuyor ve hakem toleranslı davranıyor. Ben konuşunca sarı kart gösteriyor. Bu yüzden cezalı duruma düştüm. Hakemler yıldız oyunculara, 'Ben ondan daha güçlüyüm' mesajı vermeye çalışıyor."

Son Dakika Spor Nani: Hakemler Futbolculara 'Senden Daha Büyüğüm' Mesajı Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • CURATEYN: Ya Senin her tarafın yıldız olsa ne olur erkek oyunu bu oynamıcaksan oynama o kadar parayı ben alsam akşama kadar tekme yerim valla 0 0 Yanıtla
  • Müminler Ancak KARDEŞTİRLER: “Kavmiyet dâvasına çağıran, bizden değildir. Kavmiyet uğruna savaşan da bizden değildir. Keza kavmiyet dâvası üzerine ölen de bizden değildir” 27 0 0 Yanıtla

Advertisement