Newcastle United, Koray Günter'e hayran kaldı! 10 milyon euroluk teklif kapıda - Son Dakika
Spor

Newcastle United, Koray Günter'e hayran kaldı! 10 milyon euroluk teklif kapıda

İtalyan basını, Newcastle United'ın Galatasaray'ın eski oyuncusu Koray Günter için 10 milyon euroyu gözden çıkardığını yazdı.

25.09.2019 21:26  Güncelleme: 07:15

Galatasaray'da 4,5 sezon forma giydikten sonra Genoa'nın yolunu tutan Koray Günter, geçtiğimiz yaz 5 milyon euroluk bir satın alma opsiyonuyla bir başka Serie A ekibi Verona'ya kiralanmıştı. İtalyan basını ise bugün Türk asıllı Alman stoper hakkında gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiasına yer verdi.

VERONA-UDİNESE MAÇINDA HAYRAN KALDILAR

Çizme'de yayım yapan Calcio Mercato adlı internet sitesi, okuyucularıyla paylaştığı özel haberinde Verona ile Udinese arasında dün oynanan lig maçını tribünden takip eden Newcastle United gözlemcilerinin 25 yaşındaki savunmacının performansını tatmin edici bulduklarını yazdı. Site, Premier Lig ekibinin oyuncu için devre arasında 10 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlandığını öne sürdü.

Newcastle United, Koray Günter'e hayran kaldı! 10 milyon euroluk teklif kapıda
Koray Günter, Galatasaray'da 4,5 sezonda toplam 50 maça çıktı.

(Fanatik)

Newcastle United, Koray Günter\'e hayran kaldı! 10 milyon euroluk teklif kapıda

Son Dakika Spor Newcastle United, Koray Günter'e hayran kaldı! 10 milyon euroluk teklif kapıda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Cingöz Recai: Değerini bilemediler merih demiral gibi 8 1 Yanıtla
  • +++++++++++++: PALAVRA HABER KAYNAK YOK YAZI YOK MENAJERİ BİR YEMEK ISMARLAMIŞ BİRİNE GAZETECİ DİYE YAZIYOR 1 0 Yanıtla
  • Komedi: Biz korayı göremedik adam tee oradan nasıl görmüş. 50 maçın 30u turkiye kupası mi acaba. Yoksa antrenmanlar da dahil mi. Ayrıca 10 da yetmez 20 olur... 0 0 Yanıtla

Advertisement